The Hottie and the Nottie

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Hottie and the Nottie
Generell informasjon
Utgivelsesår8. februar 2008[1]
Prod.landUSA
Lengde91 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiTom Putnam
ProdusentHadeel Reda
ManusforfatterHeidi Ferrer
MusikkDavid E. Russo
SjeffotografAlex Vendler
KlippJeff Malmberg
Foran kamera
MedvirkendeParis Hilton
Joel David Moore
Christine Lakin
Annen informasjon
Budsjett$9,000,000
Totalomsetning$1,596,232
Prod.selskapRegent Releasing
Summit Entertainment
Eksterne lenker

The Hottie And The Nottie er en filmkomedie fra 2008, med Paris Hilton, Joel Moore, Christine Lakin og Greg Wilson i hovedrollene. Filmmanuset ble skrevet av Heidi Ferrer, som også skrev manus til TV-serien Dawson's Creek, og dette er den første helaftens spillefilmen regissert av Tom Putnam. Innspillingen av filmen ble påbegynt i januar 2007, og premieredatoen var 8. februar 2008. Den første dagen spilte filmen inn 9 000 USD[2], noe som økte til nesten 28 000 dollar i løpet av åpningshelgen.

Handling[rediger | rediger kilde]

Nate Cooper (Joel Moore) har problemer med å finne seg kjæreste. Han kan imidlertid ikke komme over sin første forelskelse, Cristabel Abbott (Paris Hilton), som han gikk sammen med i første klasse på barneskolen. Han reiser til California for å finne henne, og møter der sin nerdete venn Arno (Greg Wilson). Arnos mor (Marianne Muellerleile) har unaturlig store kunnskaper om Cristabel, og hjelper Nate i jakten på henne.

Cristabel jogger på stranden hver dag, og det er en rekke menn der som forsøker å få kontakt med henne. Hun er singel, og det er en grunn: Cristabel er fortsatt bestevenn med den samme stygge lille jenta Nate kjente i første klasse, June Phigg (Christine Lakin).

Nate reintroduserer seg til Cristabel, og de blir overraskende nok gode venner. Cristabel nekter imidlertid å gå på date med Nate med mindre June også har en date. Nate forsøker å finne en date til June, men guttene trekker seg i det de ser henne. På piren på Santa Monica, møter de tannlegen Johann (Johann Urb), som sier seg villig til å gjøre en makeover på June. Etter hvert som Nate og June blir venner, oppdager Nate sakte med sikkert at det egentlig er June som er drømmejenta hans.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Skuespiller Rolle
Paris Hilton Cristabel Abbott
Joel David Moore Nate Cooper
Christine Lakin June Phigg
Greg Wilson Arno Blount
Marianne Muellerleile Mrs. Blount
Johann Urb Johann Wulrich
Scott Prendergast Randy - Den skumle albinoen
Karley Scott Collins Unge Cristabel Abbott
Caleb Guss Unge Nate Cooper
Kurt Doss Unge Arno Blount
Alessandra Daniele Unge June Phigg

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]