Synergy WorldWide

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Synergy WorldWide
Bransje Næringsmiddelindustri
Etablert1999
HovedkontorPleasant Grove
Nettsidehttp://www.synergyworldwide.com

Synergy WorldWide er et amerikansk MLM-selskap etablert i 1999 av Dan Higginson.[1] Selskapet har siden 2000 distributert produkter av det NASDAQ-registrerte selskapet Nature's Sunshine Products.

Historie[rediger | rediger kilde]

Synergy WorldWide ble etablert i 1999 av Dan Higginson og startet med nettverksmarkedsføring i Japan.[2] I 2000 innledet selskapet et samarbeid med Nature's Sunshine Products som produserer helsekost og velværeprodukter. I 2018 var Synergy WorldWide etablert med selvstendige produktkonsulenter i 30 land.

I 2014 ble Synergy Worldwide offisiell sponsor for det sveitsiske sykkellaget IAM Cycling.[3] Sykkellaget er senere blitt avviklet.

Selskapet er medlem av det amerikanske Direct Selling Association (DSA), men er ikke medlem av den norske søsterorganisasjonen Direktesalgsforbundet.

Virksomhet i Norge[rediger | rediger kilde]

I 2007 etablerte Synergy WorldWide seg i Norge og opplevde rask vekst i antall konsulenter. En tilsvarende vekst skjedde samtidig i Sverige og Finland. Hovedpersonen bak den skandinaviske veksten var Mads Østvang som var sentral i pyramidespillet World Games Inc..[4][5]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Ble ønsket velkommen som salgsrepresentant for selskapet, Nordlys, 22. juni 2016
  2. ^ [1]Synergy WorldWide
  3. ^ Partners Arkivert 17. juli 2016 hos Wayback Machine. IAM Cycling
  4. ^ Leader Spotlight – Mads Østvang SynergyCentral
  5. ^ Pyramidetopp inngår hemmelig skatteforlik E24