Siddishallen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Siddishallen
Siddishallen.jpg
Grunnlagt1968
Land NorgeRediger på Wikidata
BrukereStavanger Oilers
Kapasitet3 000

Siddishallen
58°57′15″N 5°41′42″Ø

Siddishallen er Stavangers første ishall, med isflate anlagt i 1968. Siddishallen ligger i Stavanger Forum-området og benyttes av ishockeylagene i byen. Ishockeyklubbene Viking Ishockeyklubb og senere Stavanger Oilers spilte sine hjemmekamper i Siddishallen frem til 2012, da de flyttet over i nybygde DNB Arena, som ligger i samme område, fem kilometer vest for sentrum. Mellom dem ligger Stavanger ishall, som også ble tatt i bruk i 2012.

Stavanger kommune rehabliliterer i 2014 Siddishallen. I sommerhalvåret utenom skøyte-sesongen blir ishallene benyttet til flere typer messer, utstillinger, konserter og liknede med et stort antall besøkende. De mest kjente er ONS, oljemessen som blir arrangert hvert andre år med over 38 000 besøkende i 2008.[1] Det forligger en samarbeidsavtale med Stavanger kommune som innebærer at all konferanse- og messevirksomhet i Siddissenteret planlegges og organiseres av selskapet Stavanger Forum AS.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Aftenbladet.no Arkivert 17. november 2011 hos Wayback Machine.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Ice hockey pictogram.svgDenne ishockeyrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.