Scott Brown (DJ)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Scott Brown er en skotsk DJ og musikk-produsent. Brown produserer og spiller musikk fra forskjellige sjangre som oftest blir kalt rave. Selv om han stort sett forbindes med techno, varierer hans musikksjangre fra happy hardcore via hardcore trance til gabber.

Brown har produsert musikk med flere platestudioer (Evolution Records, Evolution Plus, Evolved, Evolution Gold, Poosh, Screwdriver and Twisted Vinyl), og under andre kallenavn som Plus System, sammen med sitt band Q-Tex. Og spesielt, hans arbeid har vært i Bonkers, til dags dato den bestselgende serien med hardcore. Browns mest kjente sanger er "Technophobia", "Fly With You", "Now Is The Time", "Elysium", "Neckbreaker", "Boomstick", "Fuzzy Muff", "Turn Up The Music", "Roll The Track" og "Taking Drugs?". Han fremfører på rave arrangemang i Storbritannia, Nederland, og ellers i verden.

I 2006, ble hans hardcorehit "Elysium" tillagt vokal og gitt en tranceremix gjennomkjøring av Ultrabeat, for å oppnå mer suksess for en sang som er oppfattet av mange hardcorefans som en nasjonalistisk del av dance-musikk.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]