Bonkers

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Bonkers
Generell informasjon
SjangerCrossover, komiserie, filmkomedie, familiefilm, eventyrfilm
Prod.landUSA
Sendeår1993-1994
Sesonger4
Episoder60
SpråkEngelsk (dubbet på b.l.a norsk)
Foran kamera
Stemmer avAksel Hennie, Bernhard Ramstad, Kari-Ann Grønsund, Helge Winther-Larsen, Rune Alstedt, Anitra Eriksen, Harald Mæle, Ivar Nørve
Bak kamera
Skaper(e)Walt Disney Television
MusikkMark Watters
Prod.selskapThe Walt Disney Company
Sending
Periode21. des. 199523. feb. 1994
TV-kanalDisney Channel
Eksterne lenker
IMDb

Bonkers er en amerikansk animert TV-serie fra 1993 til 1994, produsert av Disney og sendt på NRK og Disney Channel.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Bonkers D. Bobcat var en antropomorf rødgaupe som tidligere var en populær tegneserie-stjerne. Men når hans popularitet i showbransjen gikk nedover, begynte han i steden som politimann. Han begynte deretter å samarbeide med etterforsker Lucky Piquel, som ofte er dyster og i dårlig humør. Gjennom hele TV-serien arbeider paret sammen for å løse en rekke forbrytelser i Hollywood, Los Angeles.

Bonkers forsøker gjentatte ganger å få Piquels anerkjennelse og skryt. Men Bob ender som regel opp med å ødelegge oppdragene med alle sine krumspring. Men enkelte klønete krumspring viser seg faktisk å redde dagen for dem til slutt. Etter flere episoder med å samarbeide med Bonkers, fikk Piquel en stilling hos FBI i Washington, D.C. Han kunne derfor, med stor glede, endelig forlate Bonkers. Men Piquel innser etter hvert at etter all den tiden han hadde brukt på å hate å samarbeide med Bonkers, hadde han faktisk blitt glad i Bonkers.

Men Bonkers fikk en ny partner, den attraktive politi-offiseren Miranda Wright. Selv om hun også var menneskelig, var Miranda langt mer tålmodig og tolerant overfor krumspringene hans enn det Piquel var.

Norske stemmer[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

  • Artikkelen har ingen egenskaper for offisielle lenker i Wikidata