Ravi Jakhotia

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search

Ravi Jakhotia også kjent under artistnavnet DJ Ravi Drums er en amerikansk trommeslager.

Bakgrunn[rediger | rediger kilde]

Jakhotia ble født i New York av foreldre som immigrerte til USA fra India. Han flyttet til Houston da han var syv, og igjen til Tampa i Florida som tolvåring, hvor han vokste opp og gikk på Chamberlin High School. Han flyttet som voksen til Los Angeles, giftet seg og fikk en sønn.

Crimson Glory[rediger | rediger kilde]

Jakhotia erstattet Dana Burnell på trommer i Crimson Glory i 1991 etter at sistnevnte sluttet i 1989. Han deltok på musikkalbumet Strange and Beautiful som ble utgitt samme år. Bandet ble så satt på pause en stund, og sammen med Jon Drenning og Jeff Lords startet de bandet Crush, som senere ble til Erotic Liquid Culture. Da Crimson Glory startet opp igjen senere for å gi ut neste album var Jakhotia ikke med.

DJ Ravi Drums[rediger | rediger kilde]

Han har i senere tid hatt en karriere som DJ-trommeslager, og var musikkprodusent og trommeslager i NBC TV-serien «Howie Do It». Han opptrådte på Oscar-utdelingen i 2009, og har blant andre opptrådt sammen med Paula Abdul, Ricky Martin, Will Smith, Bill Clinton og Black Eyed Peas. Han spilte på nyttårsaften 2002The Playboy Mansion.

Diskografi[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]