Proffice

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Proffice AB
Building where the Swedish company Proffice has it's headquarter.JPG
Proffice hovedkontor i Stockholm, Mäster Samuelsgatan 60
Org.formAksjeselskap
Etablert1960[1]
HovedkontorStockholm
LandSverige
Styreleder Lars Murman[2]
Adm. dir. Lars Kry[3]
Antall ansatteOver 10 000[4]
Nettstedwww.proffice.com

Proffice AB er et nordisk bemanningsselskap som tilbyr tjenester innen personalutleie, rekruttering og omstilling. Proffice har over 10 000 medarbeidere på cirka 100 kontorer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.[5] Administrerende direktør er Lars Kry, og hovedkontoret ligger i Stockholm. Proffice-aksjen er notert på NASDAQ OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Selskapets kunder består av private og offentlige selskaper og organisasjoner blant annet innen IT, økonomi, kontor og kundeservice, industri og logistikk.

Historikk[rediger | rediger kilde]

Virksomheten ble etablert i Sverige i 1960 og har over 100 kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark med omtrent 12 000 ansatte. Den norske delen av selskapet ble etablert i Norge i 1985 og har 30 kontorer forskjellige steder i landet.

PAMA[rediger | rediger kilde]

PAMA står for Proffice Arbeidsmarkedsanalyse og er en spørreundersøkelse som gjennomføres to ganger i året blant arbeidstakere og ledere, om arbeidsrelaterte temaer. Undersøkelsen har vært gjennomført siden 2005 med temaer som fravær og arbeidsmoral, kvinner og graviditet, sosial dumping og konfliktskye ledere.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]