Portaldiskusjon:Astronomi

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gode lister og portaler Portal:Astronomi er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


Portalen Astronomi er del av underprosjektet Astronomi, som søker å øke antall artikler relatert til astronomi og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
Gode lister og portaler Denne portalen har etter en prosess blitt vurdert til å være en god portal på kvalitetsskalaen.
Topp Denne portalen er av prosjektet vurdert til å være av topp prioritet innen sitt emne.

Mer informasjon og veiledning for bidragsytere på portalen

  1. Gode lister og portaler Denne portalen er en av Wikipedias gode portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på. Hvis du vet noe mer om dette emnet er det likevel fritt frem for å utvide den eller foreslå endringer.
  2.  Denne portalen er av topp prioritet, det vil si artikkelen må være med i alle utgaver av Wikipedia.

Veiledning for portalen

Dette er generelle råd og tips til bidragsytere på Portal:Astronomi om hvordan portalen bør vedlikeholdes slik at den holder en høy standard. En god portal må oppdateres jevnlig og ha et harmonisk og pent utseende.

På Portal:Astronomi er det seks felter som roterer. De seks feltene er satt opp slik at de roterer vilkårlig ved hjelp av malen {{Artikkelskifter}}. Det vil si feltet endres hver gang mellomlageret oppfriskes. Det er likevel mulig å legge til nytt innhold (se veiledning under).

Veiledning for «Utvalgt artikkel»
  1. Det er satt opp 18 artikler for feltet «Utvalgt artikkel»
  2. For å legge til en ny artikkel, gå til denne siden og trykk deretter på opprett ny oppføring. Du vil da få opp en detaljert beskrivelse over redigeringsvinduet for hvordan du går videre.
Veiledning for «Observasjon»
  1. Det er satt opp 12 artikler for feltet «Observasjon».
  2. For å legge til et nytt observatorium, gå til denne siden og trykk deretter på opprett ny oppføring. Du vil da få opp en detaljert beskrivelse over redigeringsvinduet for hvordan du går videre.
Veiledning for «Utvalgt bilde»
  1. Det er satt opp 59 artikler for feltet «Utvalgt bilde».
  2. For å legge til et nytt bilde, gå til denne siden og trykk deretter på opprett ny oppføring. Du vil da få opp en detaljert beskrivelse over redigeringsvinduet for hvordan du går videre.
Veiledning for «Visste du at...»
  1. Det er satt opp 6 bolker for feltet «Visste du at...».
  2. For å legge til en ny bolk, gå til denne siden og trykk deretter på opprett ny oppføring. Du vil da få opp en detaljert beskrivelse over redigeringsvinduet for hvordan du går videre.
Veiledning for «Astronomer»
  1. Det er satt opp 15 artikler for feltet «Astronomer».
  2. For å legge til en ny biografi, gå til denne siden og trykk deretter på opprett ny oppføring. Du vil da få opp en detaljert beskrivelse over redigeringsvinduet for hvordan du går videre.
Veiledning for «I solsystemet vårt»
  1. Det er satt opp 19 artikler for feltet «I solsystemet vårt».
  2. For å legge til en ny artikkel, gå til denne siden og trykk deretter på opprett ny oppføring. Du vil da få opp en detaljert beskrivelse over redigeringsvinduet for hvordan du går videre.

Portal:Astronomi, som mange her (også kanskje særlig Cocu!) har bidratt aktivt til, er blitt rangert som en God portal. På vegne av alle oss som setter stor pris på bredt og tett samarbeid om behandling av viktige emner: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss mange andre gode bidrag fra dere!? Mvh M Haugen 22. des 2011 kl. 22:28 (CET)