Now You See Me: The Second Act

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Now You See Me: The Second Act
Generell informasjon
SjangerThriller, action
Utgivelsesår2016
Prod.landUSA
Lengde115 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiJon M. Chu
ProdusentBobby Cohen
Alex Kurtzman
Roberto Orci
ManusforfatterEd Solomon
Pete Chiarelli
MusikkBrian Tyler
SjeffotografPeter Deming
Foran kamera
MedvirkendeMark Ruffalo
Jesse Eisenberg
Woody Harrelson
Dave Franco
Daniel Radcliffe
Morgan Freeman
Michael Caine
Prod.selskapLionsgate
Eksterne lenker
Offisielt nettsted (en)

Now You See Me: The Second Act er en amerikansk actionthriller fra 2016. Filmen er regissert av Jon M. Chu, skrevet av Ed Solomon og Peter Chiarelli, og har Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman og Michael Caine i hovedrollene.

Filmen er oppfølgeren til Now You See Me (2013).

Handling[rediger | rediger kilde]

Tre år etter hendelsene i den første filmen, vil Arthur Tresslers sønn Walter bringe The Four Horsemen – J. Daniel Atlas, Merritt McKinney, Jack Wilder og det nye medlemmet Lula May – inn for retten etter at faren hans måtte i fengsel. Men FBI-agent Dylan Rhodes gir dem nye instruksjoner: å avsløre den korrupte teknologi-sjefen Owen Case, hvis siste mobiltelefon i hemmelighet kommer til å samle inn personlig informasjon fra folk som bruker telefonene hans, informasjon som han planlegger å selge på ulovlige svartebørser. I New York City forsøker «The Four Horsemen» å ta over en lansering for den nye telefonen. Men de blir avbrutt av en mystisk skikkelse som avslører for publikum at Jack Wilder tidligere hadde forfalsket sitt eget dødsfall, og at Dylan Rhodes samarbeider med The Four Horsemen.

Dylan blir derfor nødt til å stikke av fra resten av FBI for å unngå å bli arrestert, samtidig som The Four Horsemen blir tatt til fange av Chase, Merritts tvilling-bror, og brakt til Walter Mabry - Owens tidligere forretningspartner. Det blir avslørt at det var Walter som hadde slått dem bevisstløse og fløyet dem til Macau, og at Walter sønn av Arthur Tressler. The Four Horsemen står snart ovenfor langt større oppgaver enn tidligere, samtidig som de må unngå både FBI og andre som er på jakt etter dem.

Medvirkende[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]