Natalia Sokolova

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Natalia Sokolova
Født15. okt. 1976[1]Rediger på Wikidata (47 år)
Moskva
BeskjeftigelseModell, playmate Rediger på Wikidata
Utdannet vedUniversity of Maryland
NasjonalitetSovjetunionen
UtmerkelserPlayboy Playmate of the Month (1999)

Natalia Sokolova (født 15. oktober 1976 i Moskva) er en russisk glamourmodell.

Sokolova kommer fra en velstående, akademisk familie som ga henne anledning til en å ta høyere utdanning. Hun var intelligent, hardt arbeidende og fikk gode resultatet.[trenger referanse]

Hun vant flere konkurranser på skolen og hun fikk muligheten til å reise rundt i verden for å representere Russland i forskjellige konkurranser. Hun var en måned i England for å studere engelsk, og da hun kom tilbake vant hun en språk konkurranse som ble holdt av et universitet i Russland.[trenger referanse] Sokolovas språkkunnskaper kom godt med da hun bestemte seg for å fortsette sine studier i USA.

Hun begynte ved Springbook High School i Maryland i 1993, hvor hun gikk ut med toppkarakterer,[trenger referanse] så begynte hun ved University of Maryland i Baltimore. Hennes studietid ved skolen ble kortvarig, etter at hun ble hardt skadet i en bilulykke i løpet av halloween. Sokolova havnet i rullestol med brukket rygg, delvis lammelser og det var flere alvorlige indre organer som ble alvorlig skadet. Hun returnerte til Russland for å begynne på et rehabiliteringssenter. Sokolova begynte på et hardt treningsprogram og to år senere var hun på beina igjen. Hun returnerte tilbake til universitetet i Maryland og fortsatt sine studier innen internasjonal forretning og finans, her gikk hun ut med 3.8 GPA da hun var ferdig i 1998.[trenger referanse]

Samtidig som hun gikk ved universitetet meldte hun seg på modellkonkurransen Hawaiian Tropics Internasjonal Swimwear som ble holdt i Las Vegas. Dette gjorde at Playboy oppdaget henne og ville ha henne med i sitt magasin. Hun ble kåret til «Playboys Playmate of the Month» i april 1999 og har flere ganger vært å se i Playboys videoer. Etter eksamen reiste hun til Los Angeles for å fortsette på sin nye karriere.

Hun kommer fra en konservativ familie og hun var redd familien ville si om hennes nye karriere, men de sto på hennes side.[trenger referanse] Sokolova har jobbet mye for mannfolkbladet Playboy, samt andre modelloppdrag og reklamefilmer. Hun har også fått sjansen til å jobbe som skuespiller og har hatt diverse gjesteroller i show, tv-serier og hun har spilt i flere episoder i tv-serien Baywatch.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Internet Movie Database, IMDb-ID nm0812496, besøkt 17. juli 2016[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]