Natalia Sokolova

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Natalia Sokolova
Natalia Sokolova.jpg
Født15. oktober 1976 (41 år)
Moskva
Beskjeftigelse Modell, Playmate
Nasjonalitet Russland, USA

Natalia Sokolova i år 2000.

Natalia Sokolova (født 15. oktober 1976 i Moskva) er en russisk glamourmodell.

Sokolova kommer fra en velstående, akademisk familie som ga henne anledning til en å ta høyere utdanning. Hun var intelligent, hardt arbeidende og fikk gode resultatet.

Hun vant flere konkurranser på skolen og hun fikk muligheten til å reise rundt i verden for å representere Russland i forskjellige konkurranser. Hun var en måned i England for å studere engelsk, og da hun kom tilbake vant hun en språk konkurranse som ble holdt av et universitet i Russland. Sokolovas språkkunnskaper kom godt med da hun bestemte seg for å fortsette sine studier i USA.

Hun begynte ved Springbook High School i Maryland i 1993, hvor hun gikk ut med toppkarakterer, så begynte hun ved University of Maryland i Baltimore. Hennes studietid ved skolen ble kortvarig, etter at hun ble hardt skadet i en bilulykke i løpet av halloween. Sokolova havnet i rullestol med brukket rygg, delvis lammelser og det var flere alvorlige indre organer som ble alvorlig skadet. Hun returnerte til Russland for å begynne på et rehabiliteringssenter. Sokolova var målbevisst, og begynte på et hardt treningsprogram og to år senere var hun på beina igjen. Hun returnerte tilbake til universitetet i Maryland og fortsatt sine studier innen internasjonal forretning og finans, her gikk hun ut med 3.8 GPA når hun var ferdig i 1998.

Samtidig som hun gikk ved universitetet meldte hun seg på Hawaiian Tropics Internasjonal Swimwear som ble holdt i Las Vegas. Dette er en modellkonkurranse som fokuserer på kropp! Hvor det viktigste er å vise frem sine beste fordeler og bakdeler. Dette gjorde at Playboy oppdaget henne og ville ha henne med i sitt magasin. Hun ble kåret til «Playboys Playmate of the Month» i april 1999 og har flere ganger vært å se i Playboys videoer. Natalia fikk mersmak og etter eksamen reiste hun til Los Angeles for å fortsette på sin nye karriere.

Hun kommer fra en konservativ familie og hun var redd familien ville si om hennes nye karriere, men heldigvis for henne sto de på hennes side og hvis det var dette hun ville så var dette greit for dem. Natalia har jobbet mye for mannfolkbladet Playboy, samt andre modelloppdrag og reklamefilmer. Hun har også fått sjansen til å jobbe som skuespiller og har hatt diverse gjesteroller i show, tv-serier og hun har spilt i flere episoder i den populære tv-serien Baywatch.