Na igre

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Na igre
orig. На игре
Generell informasjon
GenreSuperheltfilm, cyberpunk
Utgivelsesår2009
NasjonalitetRussland
SpråkRussisk
Bak kamera
RegiPavel Sanajev Rediger dette på Wikidata
ManusPavel Sanajev, Aleksandr Tsjubarjan[1] Rediger dette på Wikidata
Produsent(er)Aleksandr Bondarev
Foran kamera
MedvirkendeSergej Tsjirkov, Pavel Prilutsjnyj, Marina Petrenko Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Premiere(r)26. november 2009[2]
OppfølgerNa igre 2. Novyj uroven Rediger dette på Wikidata
Eksterne lenker

Na igre (originaltittel: На игре) er en russisk film fra 2009, regissert av Pavel Sanajev.[3][4]

Handling[rediger | rediger kilde]

Historien begynner med en scene hos en gruppe gangstere: Matvey og kameratene hans. Til dem kommer den unge gutten Vampire, som sier at han drepte vakten deres og trenger å snakke med dem. Handlingen hopper deretter til en måned tidligere. Byen arrangerer en esport-turnering, og Grandmasters-laget (som består av Vampire, Doc, Komar, Tall og Jan) vinner denne turneringen. Vampire og Rita (spilt av Marina Petrenko) tar andre-plassen i bilrace-konkurranse. I tillegg vinner Vampires venn, Maxim, et annet spill. Victor Pokrovsky, presidenten for selskapet VIRTUS gir kameratene nye eksperimentelle modeller for vitenskapelig utvikling.

Etter å ha begynt spillene får vennene spesielle evner knyttet til hobbyene deres. De kan håndtere våpen med utrolige ferdigheter. Rita blir en profesjonell sjåfør, Max får bedre kampsport-ferdigheter. Maxim og kjæresten hans Lena drikker senere kaffe på en restaurant, hvor en konflikt bryter løs mot Vazhas mannskap. Maxim ved hjelp av sine nye ervervede evner beseirer angriperne, med overraskende letthet. Men Maxim blir tatt av Vazhas håndlangere, og fraktet til en fabrikk i Khizir. For å redde vennen sin, bryter Vampire og gjengen seg inn på området.

En måned senere går Vampire og gjengen etter et kriminell syndikat, ledet av Matvey. Men planen mislykkes, og de må drepe alle bandittene. Men Rita blir kidnappet av FSB-oberst Lebedev, som også er håndlanger for oligarken Boris Sergeevich Gromov. Gjennom utpressing tvinger Lebedev dem til å arbeide for ham. Men de må blant annet likvidere Sergei Zaritsyn, en forretningsmann som for tiden forsøker å inngå en avtale med myndighetene i Bolivia.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

  • Sergej Tsjirkov — Dmitrij Orlov
  • Marina Petrenko — Margarita "Rita" Smirnova
  • Pavel Prilutsjnyj — Ruslan Avdejev
  • Jevgenij Kharlanov — Kirill Komarenko
  • Tikhon Zjiznevskij — Konstantin Tall

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]