NHO Reiseliv

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
NHO Reiseliv
TypeForening/lag/innretning
Org.nummer977 188 210
Stiftet26. november 1996[1]
LandNorge
HovedkontorOslo
Nettstednhoreiseliv.no (no)

NHO Reiseliv NHO Reiseliv er en landsforening i NHO. Den har nærmere 3000 medlemsbedrifter og er den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge.

Medlemsbedriftene er alt fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper, og de representerer overnatting, servering, kultur, idrett, destinasjonsselskaper, bilutleie og opplevelsesbedrifter. Administrerende direktør er Kristin Krohn Devold. President er Ole Warberg. NHO Reiselivs organisasjon har et hovedstyre og syv regionale styrer.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en profiluavhengig innkjøpsorganisasjon for bedrifter innen overnattings- og servicenæringen.

NHO Reiseliv har som formål å ivareta medlemsbedriftenes felles interesser og arbeide for at de får rammebetingelser, arbeidsvilkår og forretningsavtaler som styrker deres konkurransedyktighet og lønnsomhet, og som gir gode og sikre arbeidsplasser. Landsforeningen skal fremme kontakt og samarbeid mellom medlemsbedriftene og mellom alle som er ansatt i bedriftene og deres organisasjoner.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ w2.brreg.no[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]