Matt Czuchry

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Matt Czuchry
Matt Czuchry 080922-F-2669L-007.jpg
Født20. mai 1977[1] (42 år)
Manchester
Utdannet ved College of Charleston
Beskjeftigelse Fjernsynsskuespiller, skuespiller
Nasjonalitet USA
Aktive år2000
Nettstedhttp://mattczuchryofficial.com
IMDbIMDbRedigér på wikidata

Matthew Charles «Matt» Czuchry (født 20. mai 1977 i Manchester i New Hampshire) er en amerikansk skuespiller. Han vokste opp i Johnson City i Tennessee, med moren og faren og to brødre og en søster: Mike, AJ og Karen.

Gilmore Girls[rediger | rediger kilde]

Matt er kjent for rollen som Logan Huntzberger i TV-serien Gilmore Girls. I serien spiller han en student på Yale University. Familien hans er rik og faren hans eier the The New York Times. På skolen er Logan en populær gutt blant jentene – en ordentlig sjarmør.[trenger referanse] Huntzberger har aldri kalt noen hans kjæreste og liker å rote med de peneste jentene på skolen, men det var før han traff Rory Gilmore.

Logan ville først ikke be Rory ut fordi han ikke følte seg som kjæreste-materiale, noe han mente Rory var. Hun insisterte på at hun kunne være en av de mange jentene han gikk ut med fordi hun ville være sammen med han. Rory blir fort sjalu når hun ser Logan med andre jenter og prøver å hevne seg og Logan blir sjalu når hun går ut med vennene hans. Gilmore forteller at hun ikke lenger klarer å være «one of the many» og Logan bestemmer seg for å bli kjæresten til Rory ettersom han ikke klarer å gi slipp på henne. De to utvikler et romantisk forhold, noe som moren til Rory (Lorelai Gilmore, spilt av Lauren Graham) ikke liker.

The Good Wife[rediger | rediger kilde]

Han spilte også en sentral rolle som karakteren «Cary Agos» i den amerikansk rettsdramaserie The Good Wife (norsk tittel Brutte løfter).

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, 28. apr. 2014

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]