M.I. High

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

M.I. High er en britisk actionserie for barn som gikk på BBC fra 2007 til 2014. Den følger fire skoleelever som er barnespioner og som må redde London og resten av verden. De har mange forskjellige oppdrag der de må bruke mye av intelligensen sin. De bruker også spionutstyr.

Serien har blant annet gått på NRK Super.

Handling[rediger | rediger kilde]

Historien følger eventyrene til fire ungdomsskole-elever som jobber som undercover-spioner. Spionene ledes av MI9-agenten Frank London (spilt av Jonny Freeman) hvis dekk-jobb er som vaktmester ved en skole. Men de hemmelige jobbene til spionene har blitt avslørt, og de eneste spionene som er igjen undercover er de som fremdeles er under trening ved skolen.

Identiteten til de overordnede kjeltringene The Grand Master (fra sesong 1 til 5) og The Mastermind (i sesong 6 og 7) forblir et mysterium i løpet av hele TV-serien. Laget må hele tiden redde verden fra en rekke forskjellige skurker, samtidig som de forsøker å skjule identitetene sine for lærerne og deres jevnaldrende - og deltar på den vanlige undervisningen ved skolen.

Norske stemmer[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]