Liste over skoler i Bodø

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over skoler i Bodø gir en oversikt over alle skolene, både grunnskoler, videregående skoler, høyere utdanningsskoler og andre undervisningstilbud, i Bodø kommune.

Grunnskoler[rediger | rediger kilde]

Navn Hjemmeside Bydel/Kommunedel Elever Ansatte Klassetrinn Rektor
Alberthaugen skole www.alberthaugen.bkskole.no Bodøsjøen bydel 17 - 8.-10. Øystein Bjørbæk
Alstad barneskole www.alstadb.bodo.kommune.no Alstad bydel 369 - 1.-7. Tore Tverbakk
Alstad ungdomsskole www.alstadu.bodo.kommune.no Alstad bydel 325 45 8.-10. Randi Solvær
Aspåsen skole www.aspasen.bodo.kommune.no Østbyen bydel 320 48 1.-7. Sidsel Madland
Bankgata ungdomsskole www.bankgata.bodo.kommune.no Østbyen bydel 320 55 8.-10. Geir Næstby
Bodøsjøen skole www.bodosjoen.bodo.kommune.no Bodøsjøen bydel 350 45 1.-10. Barbro Reiertsen
Grønnåsen skole www.minskole.no/gronnasen Grønnåsen bydel - - 1.-7. Ellen Signora Tinnan
Hunstad barneskole www.hundstadb.bodo.kommune.no Hunstad bydel 300 - 1.-7. Margarethe Riibe
Hunstad ungdomsskole www.hunstadu.bodo.kommune.no Hunstad bydel 392 66 8.-10. Kurt Danielsen
Kjerringøy skole og barnehage www.kjerringoy.bodo.kommune.no Kjerringøy kommunedel - 17 1.-10. + barnehage Øivind Mathisen
Løding skole www.loding.bodo.kommune.no Tverlandet kommunedel 240 - 1.-4. Rut Nina Ostad
Løpsmark skole www.lopsmark.bodo.kommune.no Løpsmark bydel 330 50 1.-10. Vigdis Eriksen
Misvær skole www.misvaer.bkskole.no Skjerstad kommunedel 50 16 1.-10. Per Kristian Almås
Mørkvedmarka skole www.morkvedmarkaskole.bodo.kommune.no Mørkved bydel 431 70 1.-7. Mette V. Edvartsen
Rønvik skole www.minskole.no/ronvik Rønvik bydel 400 59 1.-10. Heidi Torbergsen
Saltstraumen skole www.saltstraumen.bkskole.no Saltstraumen kommunedel 150 35 1.-10. Gunnar Barosen
Skaug Oppvekstsenter www.skaug.bkskole.no Ingen 73 24 (ink. barnehage) 1.-7. + barnehage Gisle Berg
Skjerstad oppvekstsenter www.skjerstad.bkskole.no Skjerstad kommunedel - 19 (ink. barnehage) 1.-10. + barnehage Randolv Gryt
Skolen i Væran www.veran.bodo.kommune.no Ingen 15 12 1.-10. Nelly Eide
St. Eystein katolske privatskole www.steystein.no Vestbyen bydel - - 1.-10. Elisabeth Thielemann
Støver skole www.stover.bkskole.no Støver bydel - - 1.-7. Gunnar Andreassen
Tverlandet skole www.tverlandet.bodo.kommune.no Tverlandet kommunedel 280 70 5.-10. Anne-Grethe Dølvik
Østbyen skole www.fronter.com/bodogs/... Østbyen bydel - - 1.-7. Rita Mathisen

Videregående skoler[rediger | rediger kilde]

Navn Hjemmeside Bydel/Kommunedel Elever Ansatte
Bodø videregående skole [1] 1654 533
Bodin videregående skole og maritime fagskole [2]

Høyere utdanning[rediger | rediger kilde]

Navn Hjemmeside Bydel/Kommunedel Studenter Ansatte
Universitetet i Nordland [3] 6097 533
Politihøgskolen [4] Mørkved bydel
bodøstubbDenne bodørelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.