Liste over nummererte småplaneter/4901–5000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/4901–5000. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
(4901) 1988 VJ 1988 VJ 3. november 1988 Yorii M. Arai, H. Mori
4902 Thessandrus 1989 AN2 9. januar 1989 Palomar C.S. Shoemaker
4903 Ichikawa 1989 UD 20. oktober 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4904 Makio 1989 WZ 21. november 1989 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4905 Hiromi 1991 JM1 15. mai 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
4906 Seneferu 2533 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4907 Zoser 7618 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4908 Ward 1933 SD 17. september 1933 Uccle F. Rigaux
4909 Couteau 1949 SA1 28. september 1949 Nice M. Laugier
4910 Kawasato 1953 PR 11. august 1953 Heidelberg K. Reinmuth
4911 Rosenzweig 1953 UD 16. oktober 1953 Brooklyn Universitetet i Indiana
4912 Emilhaury 1953 VX1 11. november 1953 Brooklyn Universitetet i Indiana
4913 Wangxuan 1965 SO 20. september 1965 Nanking Purple Mountain Observatory
4914 Pardina 1969 GD 9. april 1969 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
4915 Solzhenitsyn 1969 TJ2 8. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
4916 Brumberg 1970 PS 10. august 1970 Nauchnij Krim-observatoriet
4917 Yurilvovia 1973 SC6 28. september 1973 Nauchnij Krim-observatoriet
4918 Rostropovich 1974 QU1 24. august 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
4919 Vishnevskaya 1974 SR1 19. september 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
4920 Gromov 1978 PY2 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
4921 Volonté 1980 SJ 29. september 1980 Kleť Z. Vávrová
4922 Leshin 1981 EH4 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4923 Clarke 1981 EO27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4924 Hiltner 1981 EQ40 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4925 Zhoushan 1981 XH2 3. desember 1981 Nanking Purple Mountain Observatory
4926 Smoktunovskij 1982 ST6 16. september 1982 Nauchnij L.I. Chernykh
4927 O'Connell 1982 UP2 21. oktober 1982 Kleť Z. Vávrová
4928 Vermeer 1982 UG7 21. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
4929 Yamatai 1982 XV 13. desember 1982 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4930 Rephiltim 1983 AO2 10. januar 1983 Palomar S.L. Salyards
4931 Tomsk 1983 CN3 11. februar 1983 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
4932 Texstapa 1984 EA1 9. mars 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
(4933) 1984 EN1 1984 EN1 2. mars 1984 La Silla H. Debehogne
4934 Rhôneranger 1985 JJ 15. mai 1985 Anderson Mesa E. Bowell
4935 Maslachkova 1985 PD2 13. august 1985 Nauchnij N.S. Chernykh
4936 Butakov 1985 UY4 22. oktober 1985 Nauchnij L.V. Zhuravleva
4937 Lintott 1986 CL1 1. februar 1986 La Silla H. Debehogne
(4938) 1986 CQ1 1986 CQ1 5. februar 1986 La Silla H. Debehogne
(4939) 1986 QL1 1986 QL1 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
4940 Polenov 1986 QY4 18. august 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
(4941) 1986 UA 1986 UA 25. oktober 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
(4942) 1987 DU6 1987 DU6 24. februar 1987 La Silla H. Debehogne
4943 Lac d'Orient 1987 OQ 27. juli 1987 Haute Provence E.W. Elst
4944 Kozlovskij 1987 RP3 2. september 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
4945 Ikenozenni 1987 SJ 18. september 1987 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4946 Askalaphus 1988 BW1 21. januar 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
4947 Ninkasi 1988 TJ1 12. oktober 1988 Palomar C.S. Shoemaker
4948 Hideonishimura 1988 VF1 3. november 1988 Oohira W. Kakei, M. Kizawa, T. Urata
4949 Akasofu 1988 WE 29. november 1988 Chiyoda T. Kojima
4950 House 1988 XO1 7. desember 1988 Palomar E.F. Helin
4951 Iwamoto 1990 BM 21. januar 1990 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
4952 Kibeshigemaro 1990 FC1 26. mars 1990 Dynic A. Sugie
(4953) 1990 MU 1990 MU 23. juni 1990 Siding Spring R.H. McNaught
4954 Eric 1990 SQ 23. september 1990 Palomar B. Roman
4955 Gold 1990 SF2 17. september 1990 Palomar H.E. Holt
4956 Noymer 1990 VG1 12. november 1990 Siding Spring R.H. McNaught
4957 Brucemurray 1990 XJ 15. desember 1990 Palomar E.F. Helin
4958 Wellnitz 1991 NT1 13. juli 1991 Palomar H.E. Holt
4959 Niinoama 1991 PA1 15. august 1991 Yakiimo A. Natori, T. Urata
4960 Mayo 4657 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4961 Timherder 1958 TH1 8. oktober 1958 Flagstaff LONEOS
4962 Vecherka 1973 TP 1. oktober 1973 Nauchnij T.M. Smirnova
4963 Kanroku 1977 DR1 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
4964 Kourovka 1979 OD15 21. juli 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
4965 Takeda 1981 EP28 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4966 Edolsen 1981 EO34 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4967 Glia 1983 CF1 11. februar 1983 Anderson Mesa N.G. Thomas
4968 Suzamur 1986 PQ 1. august 1986 Palomar E.F. Helin
4969 Lawrence 1986 TU 4. oktober 1986 Palomar E.F. Helin
4970 Druyan 1988 VO2 12. november 1988 Palomar E.F. Helin
4971 Hoshinohiroba 1989 BY 30. januar 1989 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4972 Pachelbel 1989 UE7 23. oktober 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
4973 Showa 1990 FT 18. mars 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
4974 Elford 1990 LA 14. juni 1990 Siding Spring R.H. McNaught
4975 Dohmoto 1990 SZ1 16. september 1990 Kitami T. Fujii, K. Watanabe
4976 Choukyongchol 1991 PM 9. august 1991 JCPM Sapporo K. Watanabe
4977 Rauthgundis 2018 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4978 Seitz 4069 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4979 Otawara 1949 PQ 2. august 1949 Heidelberg K. Reinmuth
4980 Magomaev 1974 SP1 19. september 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
4981 Sinyavskaya 1974 VS 12. november 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
4982 Bartini 1977 PE1 14. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
4983 Schroeteria 1977 RD7 11. september 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
4984 Patrickmiller 1978 VU10 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
4985 Fitzsimmons 1979 QK4 23. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
4986 Osipovia 1979 SL7 23. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
4987 Flamsteed 1980 FH12 20. mars 1980 Bickley Perth Observatory
4988 Chushuho 1980 VU1 6. november 1980 Nanking Purple Mountain Observatory
4989 Joegoldstein 1981 DX1 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
4990 Trombka 1981 ET26 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4991 Hansuess 1981 EU29 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
4992 Kálmán 1982 UX10 25. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva
4993 Cossard 1983 GR 11. april 1983 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
4994 Kisala 1983 RK3 1. september 1983 La Silla H. Debehogne
4995 Griffin 1984 QR 28. august 1984 Palomar S.R. Swanson
4996 Veisberg 1986 PX5 11. august 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
4997 Ksana 1986 TM 6. oktober 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
4998 Kabashima 1986 VG 5. november 1986 Toyota K. Suzuki, T. Urata
4999 MPC 1987 CJ 2. februar 1987 La Silla E.W. Elst
5000 IAU 1987 QN7 23. august 1987 Palomar E.F. Helin
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]