Liste over nummererte småplaneter/12901–13000

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/12901–13000. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
12901 - 1998 RF50 14. september 1998 Socorro LINEAR
12902 - 1998 RW52 14. september 1998 Socorro LINEAR
12903 - 1998 RK57 14. september 1998 Socorro LINEAR
12904 - 1998 RB65 14. september 1998 Socorro LINEAR
12905 - 1998 RJ72 14. september 1998 Socorro LINEAR
12906 - 1998 RS72 14. september 1998 Socorro LINEAR
12907 - 1998 RV79 14. september 1998 Socorro LINEAR
12908 Yagudina 1998 SG25 22. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12909 Jaclifford 1998 SK58 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12910 Deliso 1998 SP59 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12911 Goodhue 1998 SQ59 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12912 Streator 1998 SR60 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12913 - 1998 SR130 26. september 1998 Socorro LINEAR
12914 - 1998 SJ141 26. september 1998 Socorro LINEAR
12915 - 1998 SL161 26. september 1998 Socorro LINEAR
12916 Eteoneus 1998 TL15 13. oktober 1998 Caussols ODAS
12917 - 1998 TG16 13. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
12918 - 1998 UF21 29. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
12919 Tomjohnson 1998 VB6 11. november 1998 Catalina CSS
12920 - 1998 VM15 10. november 1998 Socorro LINEAR
(12921) 1998 WZ5 1998 WZ5 20. november 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
12922 - 1998 WW19 27. november 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12923 Zephyr 1999 GK4 11. april 1999 Anderson Mesa LONEOS
12924 - 1999 RK21 7. september 1999 Socorro LINEAR
12925 - 1999 SN4 29. september 1999 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
12926 Brianmason 1999 SO9 27. september 1999 Takapuna J.L. Schiff, C.J. Schiff
12927 Pinocchio 1999 SU9 30. september 1999 San Marcello M. Tombelli, L. Tesi
12928 Nicolapozio 1999 SV9 30. september 1999 San Marcello A. Boattini, G. Forti
12929 - 1999 TZ1 2. oktober 1999 Fountain Hills C.W. Juels
12930 - 1999 TJ6 2. oktober 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
12931 Mario 1999 TX10 7. oktober 1999 Gnosca S. Sposetti
12932 Conedera 1999 TC12 10. oktober 1999 Gnosca S. Sposetti
12933 - 1999 TC16 14. oktober 1999 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
12934 Bisque 1999 TH16 11. oktober 1999 Fountain Hills C.W. Juels
12935 Zhengzhemin 1999 TV17 2. oktober 1999 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12936 - 2549 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12937 - 3024 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12938 - 4161 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12939 - 4206 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12940 - 4588 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12941 - 4638 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12942 - 6054 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12943 - 6670 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12944 - 6745 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12945 - 9534 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12946 - 1290 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12947 - 3099 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12948 - 4273 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12949 - 4290 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12950 - 4321 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12951 - 1041 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12952 - 1102 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12953 - 1264 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12954 - 2040 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12955 - 2162 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12956 - 2232 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12957 - 2258 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12958 - 2276 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12959 - 3086 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12960 - 4165 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12961 - 4262 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12962 - 4297 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12963 - 5485 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12964 - 1071 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12965 - 1080 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12966 - 1102 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12967 - 3105 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12968 - 3261 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12969 - 3482 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12970 - 4012 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12971 - 4054 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12972 Eumaios 1973 SF1 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12973 Melanthios 1973 SY1 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12974 Halitherses 1973 SB2 19. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12975 Efremov 1973 SY5 28. september 1973 Nauchnij N.S. Chernykh
12976 Kalinenkov 1976 QK1 26. august 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
12977 - 1978 NC 10. juli 1978 Palomar E.F. Helin, E.M. Shoemaker
12978 Ivashov 1978 SD7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
12979 Evgalvasil'ev 1978 SB8 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
12980 - 1978 VO3 6. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
12981 - 1978 VP3 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
12982 - 1979 MS5 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
12983 - 1979 OH1 24. juli 1979 Palomar S.J. Bus
12984 Lowry 1979 QF2 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
12985 - 1980 UW1 31. oktober 1980 Palomar S.J. Bus
12986 - 1981 DM2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
(12987) 1981 EF2 1981 EF2 5. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
12988 - 1981 EC5 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12989 - 1981 EV9 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12990 - 1981 EB17 6. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12991 - 1981 EN21 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12992 - 1981 EZ22 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12993 - 1981 EP27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12994 - 1981 ET27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12995 - 1981 EY27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12996 - 1981 EV28 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12997 - 1981 EV29 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12998 - 1981 EB43 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
12999 Toruń 1981 QJ2 30. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
(13000) 1981 QK3 1981 QK3 25. august 1981 La Silla H. Debehogne
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]