Liste over nummererte småplaneter/12801–12900

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/12801–12900. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
12801 Somekawa 1995 XD 2. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
12802 Hagino 1995 XD1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
12803 - 1995 YF 17. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
12804 - 1995 YJ3 27. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
12805 - 1995 YL23 21. desember 1995 Haleakala NEAT
12806 - 1996 AN 11. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12807 - 1996 AW 11. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12808 - 1996 AF1 12. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12809 - 1996 BB 16. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12810 Okumiomote 1996 BV 17. januar 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12811 Rigonistern 1996 CL7 14. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
12812 Cioni 1996 CN7 14. februar 1996 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12813 Paolapaolini 1996 CU8 14. februar 1996 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12814 Vittorio 1996 CG9 13. februar 1996 Cima Ekar M. Tombelli, U. Munari
12815 - 1996 DL2 23. februar 1996 Oizumi T. Kobayashi
12816 - 1996 ES1 15. mars 1996 Haleakala NEAT
12817 Federica 1996 FM16 22. mars 1996 La Silla E.W. Elst
12818 Tomhanks 1996 GU8 13. april 1996 Kitt Peak Spacewatch
12819 Susumutakahasi 1996 JO 12. mai 1996 Moriyama R.H. McNaught, Y. Ikari
12820 Robinwilliams 1996 JN6 11. mai 1996 Kitt Peak Spacewatch
(12821) 1996 RG1 1996 RG1 10. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12822 - 1996 XD1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
12823 - 1997 AP 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12824 - 1997 AW3 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12825 - 1997 AJ7 9. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12826 - 1997 AO7 9. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(12827) 1997 AS7 1997 AS7 5. januar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12828 Batteas 1997 AU9 3. januar 1997 Kitt Peak Spacewatch
12829 - 1997 AB13 10. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12830 - 1997 BP1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(12831) 1997 BS6 1997 BS6 29. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
12832 - 1997 CE1 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12833 Kamenný Újezd 1997 CV1 2. februar 1997 Kleť J. Tichá, M. Tichý
12834 Bomben 1997 CB13 4. februar 1997 Kitt Peak Spacewatch
12835 Stropek 1997 CN13 7. februar 1997 Kleť Kleť
12836 - 1997 CA22 13. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
12837 - 1997 EK35 4. mars 1997 Socorro LINEAR
12838 Adamsmith 1997 EL55 9. mars 1997 La Silla E.W. Elst
(12839) 1997 FB2 1997 FB2 29. mars 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12840 Paolaferrari 1997 GR5 6. april 1997 San Marcello L. Tesi, G. Cattani
12841 - 1997 GD8 2. april 1997 Socorro LINEAR
12842 - 1997 GQ23 6. april 1997 Socorro LINEAR
12843 Ewers 1997 GH27 9. april 1997 Kitt Peak Spacewatch
12844 - 1997 JE10 9. mai 1997 Kashihara F. Uto
12845 Crick 1997 JM15 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
12846 Fullerton 1997 MR 28. juni 1997 Kitt Peak Spacewatch
12847 - 1997 NQ2 6. juli 1997 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
12848 Agostino 1997 NK10 10. juli 1997 Campo Imperatore A. Boattini
(12849) 1997 QD2 1997 QD2 27. august 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
12850 Axelmunthe 1998 CO3 6. februar 1998 La Silla E.W. Elst
12851 - 1998 DT9 22. februar 1998 Haleakala NEAT
12852 Teply 1998 FW30 20. mars 1998 Socorro LINEAR
12853 - 1998 FZ97 31. mars 1998 Socorro LINEAR
12854 - 1998 HA13 29. april 1998 Haleakala NEAT
12855 Tewksbury 1998 HS32 20. april 1998 Socorro LINEAR
12856 - 1998 HH93 21. april 1998 Socorro LINEAR
12857 - 1998 HQ97 21. april 1998 Socorro LINEAR
12858 - 1998 JD2 1. mai 1998 Haleakala NEAT
12859 Marlamoore 1998 KK1 18. mai 1998 Anderson Mesa LONEOS
12860 Turney 1998 KT32 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12861 Wacker 1998 KW33 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12862 - 1998 KV37 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12863 Whitfield 1998 KE48 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12864 - 1998 KB55 23. mai 1998 Socorro LINEAR
12865 - 1998 KL55 23. mai 1998 Socorro LINEAR
12866 Yanamadala 1998 KL65 22. mai 1998 Socorro LINEAR
12867 Joëloïc 1998 LK2 1. juni 1998 La Silla E.W. Elst
12868 Onken 1998 MZ7 19. juni 1998 Anderson Mesa LONEOS
12869 - 1998 MR32 24. juni 1998 Socorro LINEAR
12870 Rolandmeier 1998 MK37 24. juni 1998 Anderson Mesa LONEOS
12871 Samarasinha 1998 ML37 24. juni 1998 Anderson Mesa LONEOS
12872 Susiestevens 1998 OZ5 21. juli 1998 Socorro LINEAR
12873 Clausewitz 1998 OU7 26. juli 1998 La Silla E.W. Elst
12874 Poisson 1998 QZ 19. august 1998 Prescott P.G. Comba
12875 - 1998 QA2 19. august 1998 Haleakala NEAT
12876 - 1998 QR10 17. august 1998 Socorro LINEAR
12877 - 1998 QF11 17. august 1998 Socorro LINEAR
12878 Erneschiller 1998 QH11 17. august 1998 Socorro LINEAR
12879 - 1998 QN18 17. august 1998 Socorro LINEAR
12880 Juliegrady 1998 QM25 17. august 1998 Socorro LINEAR
12881 Yepeiyu 1998 QF31 17. august 1998 Socorro LINEAR
12882 - 1998 QS31 17. august 1998 Socorro LINEAR
12883 - 1998 QY32 17. august 1998 Socorro LINEAR
12884 - 1998 QL34 17. august 1998 Socorro LINEAR
12885 - 1998 QM34 17. august 1998 Socorro LINEAR
12886 - 1998 QG35 17. august 1998 Socorro LINEAR
12887 - 1998 QP35 17. august 1998 Socorro LINEAR
12888 - 1998 QR42 17. august 1998 Socorro LINEAR
12889 - 1998 QW42 17. august 1998 Socorro LINEAR
12890 - 1998 QG43 17. august 1998 Socorro LINEAR
12891 - 1998 QH51 17. august 1998 Socorro LINEAR
12892 - 1998 QE52 17. august 1998 Socorro LINEAR
12893 - 1998 QS55 26. august 1998 Caussols ODAS
12894 - 1998 QN73 24. august 1998 Socorro LINEAR
12895 Balbastre 1998 QO99 26. august 1998 La Silla E.W. Elst
12896 Geoffroy 1998 QV102 26. august 1998 La Silla E.W. Elst
12897 Bougeret 1998 RY5 13. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12898 Mignard 1998 RK6 14. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
12899 - 1998 RN13 1. september 1998 Woomera F.B. Zoltowski
12900 - 1998 RP28 14. september 1998 Socorro LINEAR
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]