Liste over nummererte småplaneter/12701–12800

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/12701–12800. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
12701 Chénier 1990 GE 15. april 1990 La Silla E.W. Elst
12702 - 1990 SR6 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
(12703) 1990 SV13 1990 SV13 23. september 1990 La Silla H. Debehogne
12704 Tupolev 1990 SL28 24. september 1990 Nauchnij L.V. Zhuravleva, G.R. Kastel'
(12705) 1990 TJ 1990 TJ 12. oktober 1990 Siding Spring R.H. McNaught
12706 - 1990 TE1 15. oktober 1990 Geisei T. Seki
12707 - 1990 UK 20. oktober 1990 Oohira T. Urata
12708 Van Straten 1990 UB4 16. oktober 1990 La Silla E.W. Elst
12709 Bergen op Zoom 1990 VN4 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
12710 Breda 1990 VQ5 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
12711 Tukmit 1991 BB 19. januar 1991 Palomar J. Mueller
(12712) 1991 EY3 1991 EY3 12. mars 1991 La Silla H. Debehogne
(12713) 1991 FY3 1991 FY3 22. mars 1991 La Silla H. Debehogne
12714 Alkimos 1991 GX1 15. april 1991 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
12715 Godin 1991 GR2 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
12716 Delft 1991 GD8 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
(12717) 1991 HK 1991 HK 16. april 1991 Dynic A. Sugie
12718 Le Gentil 1991 LF1 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
12719 Pingré 1991 LP2 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
(12720) 1991 NU3 1991 NU3 6. juli 1991 La Silla H. Debehogne
12721 - 1991 PB 3. august 1991 Kiyosato S. Otomo
12722 Petrarca 1991 PT1 10. august 1991 La Silla E.W. Elst
(12723) 1991 PD10 1991 PD10 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
(12724) 1991 PZ14 1991 PZ14 6. august 1991 Palomar H.E. Holt
(12725) 1991 PP16 1991 PP16 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
(12726) 1991 PQ16 1991 PQ16 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
12727 Cavendish 1991 PB20 14. august 1991 La Silla E.W. Elst
(12728) 1991 RP1 1991 RP1 10. september 1991 Dynic A. Sugie
12729 Berger 1991 RL7 13. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
(12730) 1991 RU8 1991 RU8 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
(12731) 1991 RW12 1991 RW12 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
(12732) 1991 TN 1991 TN 1. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
12733 - 1991 TV1 13. oktober 1991 Kiyosato S. Otomo
12734 Haruna 1991 UF3 29. oktober 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
12735 - 1991 VV1 4. november 1991 Yatsugatake Y. Kushida, O. Muramatsu
12736 - 1991 VC3 13. november 1991 Kiyosato S. Otomo
12737 - 1991 VW4 10. november 1991 Kiyosato S. Otomo
12738 Satoshimiki 1992 AL 4. januar 1992 Okutama T. Hioki, S. Hayakawa
12739 - 1992 DY7 29. februar 1992 La Silla UESAC
12740 - 1992 EX8 2. mars 1992 La Silla UESAC
12741 - 1992 EU30 1. mars 1992 La Silla UESAC
12742 Delisle 1992 OF1 26. juli 1992 Caussols E.W. Elst
(12743) 1992 PL2 1992 PL2 2. august 1992 Palomar H.E. Holt
(12744) 1992 SQ 1992 SQ 26. september 1992 Dynic A. Sugie
12745 - 1992 UL2 21. oktober 1992 Kani Y. Mizuno, T. Furuta
12746 Yumeginga 1992 WC1 16. november 1992 Kitami M. Yanai, K. Watanabe
12747 Michageffert 1992 YN2 18. desember 1992 Caussols E.W. Elst
(12748) 1993 BP3 1993 BP3 30. januar 1993 Yakiimo A. Natori, T. Urata
12749 - 1993 CB 2. februar 1993 Geisei T. Seki
12750 Berthollet 1993 DJ1 18. februar 1993 Haute Provence E.W. Elst
12751 Kamihayashi 1993 EU 15. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12752 Kvarnis 1993 FR35 19. mars 1993 La Silla UESAC
12753 Povenmire 1993 HE 18. april 1993 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(12754) 1993 LF2 1993 LF2 15. juni 1993 Palomar H.E. Holt
12755 Balmer 1993 OS10 20. juli 1993 La Silla E.W. Elst
12756 - 1993 QE1 19. august 1993 Palomar E.F. Helin
(12757) 1993 RY11 1993 RY11 14. september 1993 La Silla H. Debehogne, E.W. Elst
12758 Kabudari 1993 SM3 22. september 1993 Mérida O.A. Naranjo
12759 Joule 1993 TL18 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
12760 Maxwell 1993 TX26 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
12761 Pauwels 1993 TP38 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
12762 Nadiavittor 1993 UE1 26. oktober 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
12763 - 1993 UQ2 19. oktober 1993 Palomar E.F. Helin
(12764) 1993 VA2 1993 VA2 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(12765) 1993 VA3 1993 VA3 11. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
12766 Paschen 1993 VV4 9. november 1993 Caussols E.W. Elst
12767 - 1994 AS 4. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
12768 - 1994 EQ1 10. mars 1994 Oizumi T. Kobayashi
12769 Kandakurenai 1994 FF 18. mars 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12770 - 1994 GF 3. april 1994 Oizumi T. Kobayashi
12771 Kimshin 1994 GA1 5. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12772 - 1994 GM1 14. april 1994 Oizumi T. Kobayashi
12773 Lyman 1994 PJ10 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
12774 Pfund 1994 PH22 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
12775 Brackett 1994 PX22 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
12776 Reynolds 1994 PT31 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
12777 Manuel 1994 QA1 27. august 1994 Pleiade Pleiade
12778 - 1994 VJ1 4. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
12779 - 1994 YA1 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
12780 Salamony 1995 CE1 9. februar 1995 Sudbury D. di Cicco
12781 - 1995 EA8 12. mars 1995 Ondřejov L. Šarounová
12782 Mauersberger 1995 ED9 5. mars 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
12783 - 1995 GV 7. april 1995 Oizumi T. Kobayashi
12784 - 1995 QE3 31. august 1995 Oizumi T. Kobayashi
12785 - 1995 ST 19. september 1995 Church Stretton S.P. Laurie
12786 - 1995 SU 19. september 1995 Church Stretton S.P. Laurie
12787 Abetadashi 1995 SR3 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
12788 Shigeno 1995 SZ3 22. september 1995 Nanyo T. Okuni
12789 Salvadoraguirre 1995 TX 14. oktober 1995 Kitt Peak C.W. Hergenrother
12790 Cernan 1995 UT2 24. oktober 1995 Kleť Kleť
12791 - 1995 UN4 20. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
12792 - 1995 UL6 27. oktober 1995 Oizumi T. Kobayashi
12793 - 1995 UP8 30. oktober 1995 Nanyo T. Okuni
12794 - 1995 VL 2. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(12795) 1995 VA2 1995 VA2 11. november 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
12796 Kamenrider 1995 WF 16. november 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
12797 - 1995 WL4 20. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12798 - 1995 WZ4 24. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
12799 von Suttner 1995 WF6 26. november 1995 Kleť Kleť
12800 Oobayashiarata 1995 WQ7 27. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]