Liste over nummererte småplaneter/11701–11800

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/11701–11800. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
11701 - 1998 FY116 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11702 Mifischer 1998 FE117 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11703 Glassman 1998 FL121 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11704 Gorin 1998 FZ130 22. mars 1998 Socorro LINEAR
11705 - 1998 GN7 2. april 1998 Socorro LINEAR
11706 Rijeka 1998 HV4 20. april 1998 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
11707 Grigery 1998 HW17 18. april 1998 Socorro LINEAR
11708 - 1998 HT19 18. april 1998 Socorro LINEAR
11709 Eudoxos 1998 HF20 27. april 1998 Prescott P.G. Comba
11710 Nataliehale 1998 HS34 20. april 1998 Socorro LINEAR
11711 Urquiza 1998 HV50 25. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
11712 Kemcook 1998 HB51 25. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
11713 Stubbs 1998 HG51 25. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
11714 Mikebrown 1998 HQ51 28. april 1998 Anderson Mesa LONEOS
11715 Harperclark 1998 HA75 21. april 1998 Socorro LINEAR
11716 Amahartman 1998 HY79 21. april 1998 Socorro LINEAR
11717 - 1998 HU94 21. april 1998 Socorro LINEAR
11718 Hayward 1998 HD95 21. april 1998 Socorro LINEAR
11719 Hicklen 1998 HT98 21. april 1998 Socorro LINEAR
11720 Horodyskyj 1998 HZ99 21. april 1998 Socorro LINEAR
11721 - 1998 HE100 21. april 1998 Socorro LINEAR
11722 - 1998 HR115 23. april 1998 Socorro LINEAR
11723 - 1998 HT125 23. april 1998 Socorro LINEAR
11724 Ronaldhsu 1998 HH146 21. april 1998 Socorro LINEAR
11725 Victoriahsu 1998 HM146 21. april 1998 Socorro LINEAR
11726 Edgerton 1998 JA 1. mai 1998 Lime Creek R. Linderholm
11727 Sweet 1998 JM1 1. mai 1998 Haleakala NEAT
11728 Einer 1998 JC2 1. mai 1998 Haleakala NEAT
11729 - 1998 KD22 22. mai 1998 Socorro LINEAR
11730 Yanhua 1998 KO31 22. mai 1998 Socorro LINEAR
11731 - 1998 KF47 22. mai 1998 Socorro LINEAR
11732 - 1998 KX48 23. mai 1998 Socorro LINEAR
11733 - 1998 KJ52 23. mai 1998 Socorro LINEAR
11734 - 1998 KM55 23. mai 1998 Socorro LINEAR
11735 - 1998 KN56 22. mai 1998 Socorro LINEAR
11736 Viktorfischl 1998 QS1 19. august 1998 Ondřejov L. Šarounová
11737 - 1998 QL24 17. august 1998 Socorro LINEAR
11738 - 1998 RK72 14. september 1998 Socorro LINEAR
11739 Baton Rouge 1998 SG27 25. september 1998 Baton Rouge W.R. Cooney Jr., M. Collier
11740 Georgesmith 1998 UK6 22. oktober 1998 Caussols ODAS
11741 - 1999 AZ3 10. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
(11742) 1999 JZ5 1999 JZ5 7. mai 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11743 Jachowski 1999 JP130 13. mai 1999 Socorro LINEAR
11744 - 1999 NQ2 9. juli 1999 Oohira T. Urata
11745 - 1999 NH3 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11746 Thomjansen 1999 NG4 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11747 - 1999 NQ9 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11748 - 1999 NT10 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11749 - 1999 NZ10 13. juli 1999 Socorro LINEAR
11750 - 1999 NM33 14. juli 1999 Socorro LINEAR
11751 - 1999 NK37 14. juli 1999 Socorro LINEAR
11752 - 1999 OU3 23. juli 1999 Nanyo T. Okuni
11753 Geoffburbidge 2064 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11754 Herbig 2560 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11755 Paczynski 2691 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11756 Geneparker 2779 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11757 Salpeter 2799 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11758 Sargent 4035 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11759 Sunyaev 4075 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11760 Auwers 4090 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11761 Davidgill 4868 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11762 Vogel 6044 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11763 Deslandres 6303 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11764 Benbaillaud 6531 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11765 Alfredfowler 9057 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11766 Fredseares 9073 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11767 Milne 3224 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11768 Merrill 4107 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11769 Alfredjoy 2199 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11770 Rudominkowski 3163 T-2 30. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11771 Maestlin 4136 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11772 Jacoblemaire 4210 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11773 Schouten 1021 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11774 Jerne 1128 T-3 17. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11775 Köhler 3224 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11776 Milstein 3460 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11777 Hargrave 3526 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11778 Kingsford Smith 4102 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11779 Zernike 4197 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11780 - 1942 TB 3. oktober 1942 Turku L. Oterma
11781 Alexroberts 1966 PL 7. august 1966 Bloemfontein Boyden Observatory
11782 Nikolajivanov 1969 TT1 8. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
11783 - 1971 UN1 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
11784 - 1971 UT1 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
11785 Migaic 1973 AW3 2. januar 1973 Nauchnij N.S. Chernykh
11786 Bakhchivandji 1977 QW 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
11787 Baumanka 1977 QF1 19. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
11788 Nauchnyj 1977 QN2 21. august 1977 Nauchnij N.S. Chernykh
11789 Kempowski 1977 RK 5. september 1977 La Silla H.-E. Schuster
11790 Goode 1978 RU 1. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
11791 Sofiyavarzar 1978 SH7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11792 Sidorovsky 1978 SX7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11793 Chujkovia 1978 TH7 2. oktober 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
11794 - 1978 VW8 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
11795 Fredrikbruhn 1979 QM1 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
11796 Nirenberg 1980 DS4 21. februar 1980 Nauchnij L.G. Karachkina
11797 Warell 1980 FV2 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
11798 Davidsson 1980 FH5 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
11799 - 1981 DG2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
11800 - 1981 DN2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]