Liste over nummererte småplaneter/11601–11700

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/11601–11700. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
11601 - 1995 SE4 28. september 1995 Church Stretton S.P. Laurie
11602 Miryang 1995 ST54 28. september 1995 Socorro R. Weber
11603 - 1995 TF 5. oktober 1995 Kleť Z. Moravec
11604 Novigrad 1995 UB1 21. oktober 1995 Višnjan Observatory K. Korlević, V. Brcic
11605 Ranfagni 1995 UP6 19. oktober 1995 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
11606 Almary 1995 UU6 19. oktober 1995 Mauna Kea D.J. Tholen
11607 - 1995 WX1 16. november 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
(11608) 1995 WU4 1995 WU4 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11609 - 1995 XT 12. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11610 - 1995 XJ1 15. desember 1995 Oizumi T. Kobayashi
11611 - 1995 YQ 18. desember 1995 Haleakala NEAT
11612 Obu 1995 YZ1 21. desember 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
(11613) 1995 YN4 1995 YN4 23. desember 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11614 Istropolitana 1996 AD2 14. januar 1996 Modra A. Galád, A. Pravda
11615 Naoya 1996 AE4 13. januar 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11616 - 1996 BQ2 26. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
(11617) 1996 CL2 1996 CL2 12. februar 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11618 - 1996 EX1 15. mars 1996 Haleakala NEAT
(11619) 1996 GG17 1996 GG17 13. april 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11620 Susanagordon 1996 OE2 23. juli 1996 Campo Imperatore A. Boattini, A. Di Paola
11621 Duccio 1996 PJ5 15. august 1996 Montelupo M. Tombelli, G. Forti
11622 Samuele 1996 RD4 9. september 1996 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
11623 Kagekatu 1996 TC10 8. oktober 1996 Nanyo T. Okuni
11624 - 1996 UF 16. oktober 1996 Oizumi T. Kobayashi
11625 Francelinda 1996 UL1 20. oktober 1996 San Marcello L. Tesi, G. Cattani
11626 Church Stretton 1996 VW2 8. november 1996 Church Stretton S.P. Laurie
11627 - 1996 VT4 13. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
11628 Katuhikoikeda 1996 VB5 13. november 1996 Moriyama Y. Ikari
(11629) 1996 VY29 1996 VY29 7. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(11630) 1996 VY38 1996 VY38 7. november 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11631 - 1996 XV1 2. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11632 - 1996 XB3 3. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
11633 - 1996 XG9 2. desember 1996 Uccle T. Pauwels
(11634) 1996 XU30 1996 XU30 12. desember 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(11635) 1996 XQ32 1996 XQ32 6. desember 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11636 Pezinok 1996 YH1 27. desember 1996 Modra A. Galád, A. Pravda
11637 Yangjiachi 1996 YJ2 24. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11638 - 1997 AH 2. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11639 - 1997 AO4 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11640 - 1997 AT4 6. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(11641) 1997 AP12 1997 AP12 7. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(11642) 1997 AN21 1997 AN21 13. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(11643) 1997 AM22 1997 AM22 8. januar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11644 - 1997 BR1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11645 - 1997 BY1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11646 - 1997 BZ1 29. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11647 - 1997 BN3 31. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11648 - 1997 BT3 31. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(11649) 1997 BR6 1997 BR6 29. januar 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11650 - 1997 CN 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11651 - 1997 CY 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11652 Johnbrownlee 1997 CK13 7. februar 1997 Sormano P. Sicoli, F. Manca
11653 - 1997 CA20 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
11654 - 1997 CD20 12. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(11655) 1997 CC29 1997 CC29 7. februar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11656 Lipno 1997 EL6 6. mars 1997 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
11657 Antonhajduk 1997 EN7 5. mars 1997 Modra A. Galád, A. Pravda
(11658) 1997 EQ17 1997 EQ17 1. mars 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11659 - 1997 EX41 10. mars 1997 Socorro LINEAR
11660 - 1997 FL2 31. mars 1997 Socorro LINEAR
11661 - 1997 FK4 31. mars 1997 Socorro LINEAR
11662 - 1997 GL23 6. april 1997 Socorro LINEAR
11663 - 1997 GO24 7. april 1997 Socorro LINEAR
11664 Kashiwagi 1997 GX24 4. april 1997 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11665 Dirichlet 1997 GL28 14. april 1997 Prescott P.G. Comba
11666 Bracker 1997 MD8 29. juni 1997 Kitt Peak Spacewatch
11667 Testa 1997 UB1 19. oktober 1997 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
11668 Balios 1997 VV1 3. november 1997 Ondřejov P. Pravec
11669 Pascalscholl 1997 XY8 7. desember 1997 Caussols ODAS
11670 Fountain 1998 AU9 6. januar 1998 Anderson Mesa M.W. Buie
(11671) 1998 BG4 1998 BG4 21. januar 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11672 Cuney 1998 BC15 24. januar 1998 Haleakala NEAT
11673 Baur 1998 BJ19 26. januar 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11674 - 1998 BN25 28. januar 1998 Oizumi T. Kobayashi
11675 Billboyle 1998 CP2 15. februar 1998 Bédoin P. Antonini
11676 - 1998 CQ2 6. februar 1998 Gekko T. Kagawa
11677 - 1998 DY4 22. februar 1998 Haleakala NEAT
11678 Brevard 1998 DT10 25. februar 1998 Cocoa I.P. Griffin
11679 Brucebaker 1998 DE11 25. februar 1998 Haleakala NEAT
11680 - 1998 DT11 24. februar 1998 Haleakala NEAT
11681 Ortner 1998 EP6 1. mars 1998 Caussols ODAS
11682 Shiwaku 1998 EX6 3. mars 1998 Yatsuka H. Abe
(11683) 1998 FO11 1998 FO11 22. mars 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11684 - 1998 FY11 24. mars 1998 Haleakala NEAT
11685 Adamcurry 1998 FW19 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11686 - 1998 FU36 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11687 - 1998 FM40 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11688 Amandugan 1998 FG53 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11689 - 1998 FA56 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11690 Carodulaney 1998 FV60 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11691 Easterwood 1998 FO66 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11692 - 1998 FV67 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11693 Grantelliott 1998 FE69 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11694 Esterhuysen 1998 FO70 20. mars 1998 Socorro LINEAR
11695 Mattei 1998 FA74 22. mars 1998 Anderson Mesa LONEOS
11696 Capen 1998 FD74 22. mars 1998 Anderson Mesa LONEOS
11697 Estrella 1998 FX98 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11698 Fichtelman 1998 FZ102 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11699 - 1998 FL105 31. mars 1998 Socorro LINEAR
11700 - 1998 FT115 31. mars 1998 Socorro LINEAR
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]