Liste over kvinnenavn med norsk opprinnelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

I Liste over kvinnenavn med norsk opprinnelse er kun kvinnenavn med norsk opprinnelse inkludert, det vil si navn som er dannet etter norrøn tid. Se også: Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse.

Kvinnenavn Land hvor navnet er mye brukt
Alfild
Aline
Andbjørg
Anelise
Annelen
Anneline
Annemette
Annemor
Anngerd
Anniken
Annita
Annmarie
Annvår
Arnbjørg
Arris
Åse Norge
Ba
Babben
Benedikte
Berendina
Bergly
Berina
Berthea
Bjørnlaug
Cecilie Norge
Chatrin
Chatrine
Edme
Edrikke
Elind
Elinda
Elselill
Erikke
Gøhril
Gulle
Hæge
Hedda
Ingebjørg
Ingelinn
Ingerlill
Ingerlin
Ingerline
Inggerd
Inggjerd
Ingine
Ingløw
Irun
Irunn
Iseline
Iselinn
Jacobine
Janfrid
Janhild
Janne Norge
Jentine
Jesenia
Jinda
Joakime
Johanne
Jørgi
Jossi
Jossie
Karete
Karethe
Karette
Kari Norge
Kariane
Kariann
Karianne
Karijanne
Karita
Kine
Kirsti
Kjærsti
Kjersti Norge
Kjerstin
Krestine
Kristiana
Kristiane
Kristianna
Kristianne
Kristin Norge
Kristinn
Larsine
Laudith
Laurine
Lene Norge Danmark
Leny
Leviken
Liliann
Lill
Lilleba
Lillemor
Lillen
Lilliann
Lillianne
Lillun
Lillunn
Linbjørg
Linette
Linn Norge
Lisabet
Lisabeth
Lise Norge
Lisebeth
Lisen
Lisken
Lissbeth
Lita
Liten
Live
Livny
Livø
Løssi
Lottelise
Lovinda
Lovise
Ludvikke
Ludvine
Lusie
Lusine
Lussi
Lussie
Lyssy
Magga
Magna
Magnhild
Magrit
Mai
Maja
Maibrit
Maibritt
Maigunn
Mailill
Mailis
Mailiss
Mainy
Maivår
Maivor
Majbrit
Majbritt
Majlis
Majvor
Mali
Marga
Margit Sverige Ungarn
Margith
Margitt
Margrethe
Marit Norge
Marlaug
Maybrit
Maybritt
May-Britt
Mayliz
Melborg
Metta
Mette Norge Danmark
Mikaline
Mikine
Mikkeline
Milda
Milde
Milred
Milrid
Minde
Monsine
Mossa
Myrthild
Nanina
Nanne
Nelborg
Neleta
Nelfrid
Nelia
Nellfrid
Nenne
Nilfrid
Nilsine
Norid
Noril
Norild
Norill
Norny
Oleane
Oleanna
Oleanne
Olefine
Oleif
Olette
Olevine
Olgine
Olgunn
Olianna
Olianne
Olin
Olina
Oline
Olinn
Olise
Ollaug
Olly
Olufine
Ovarda
Ovedia
Ovedie
Paulfrid
Pedrikke
Peolive
Perda
Perdis
Perdy
Pergot
Pergunn
Perine
Pernhild
Pernille
Perny
Peroline
Peternella
Peternelle
Petrea
Petrikke
Petrina
Petrine
Petronella
Petronelle
Petronille
Randine
Rangdi
Ranghild
Rangrid
Ranni
Ranny
Rasmine
Rebekka
Redna
Renhild
Rikke
Rutine
Sandrine Frankrike
Sanna
Sedsel
Selja
Sella
Selma
Serianna
Serianne
Sidsel
Sigga
Silje Norge
Sine
Siri Norge
Siriann
Sirianna
Sirianne
Siril
Sirild
Sirill
Siss
Sissel Norge
Sissi
Sissil
Sjasmin
Snefryd
Solbritt
Solfryd
Solgull
Solin
Sollin
Sølvia
Sølvy
Sønnev
Sønneva
Sønneve
Sønni
Sønnøv
Sønnøva
Sønnøve
Sønny
Søvrina
Stin
Stina
Stine Norge
Sussan
Sussi
Svanhvit
Sylvei
Syrene
Syverine
Taran
Teodine
Thelma
Thina
Thiril
Thomine
Thone
Thonje
Thrine
Thuva
Tina USA Slovenia
Tine
Toline
Tolline
Tomasine
Tomine
Tone Norge
Tonelise
Tonetta
Tonette
Tonje Norge
Torbjørg
Tordine
Tordy
Tøren
Torill Norge
Torrid
Trine Norge
Tutta
Tutti
Varna
Velinda
Veline
Venevil
Vesla
Veslemøy
Vessa
Vibeke
Vilde
Vildis
Vildrid
Viviann
Waina
Wainy
Walgerd
Wigdis
Wilde
Ådel
Aagot
Ågot
Aagoth
Ågoth
Ågåt