Liste over Start-spillere

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Historisk liste over spillere som har spilt for Start. Listen er ikke komplett.

Navn Pos. Periode Mål Meritter
Aga, Tor ArneTor Arne Aga K 1987 - 88
Al Gashamy, AliAli Al Gashamy M, A
Albrect, Jan PJan P Albrect A 1980
Aligo, WilliamWilliam Aligo F 2002 - 06
Amundsen, RoyRoy Amundsen K 1973 - 74, 77 - 78 Seriemester 1978
Andersen, GlennGlenn Andersen F, M 2004 - 06, 12 -
Andersen, Thor EinarThor Einar Andersen F, M 1977 - 80, 83 - 84 4 Seriemester 1978, 1980
Andersen, TorsteinTorstein Andersen M 1973 - 74 2
Andersen, VetleVetle Andersen F 1982 - 84, 86 - 87, 95
Annan, AnthonyAnthony Annan M 2007 - 08
Asante, ErnestErnest Asante A 2011 -
Bariås, OddOdd Bariås A 1980
Belsvik, PetterPetter Belsvik A 1994 - 95 38
Bende, Attila RichardAttila Richard Bende K 1957 - 61
Beniušis, RičardasRičardas Beniušis A 2002 1
Berg, Pål YngvePål Yngve Berg F 1986 - 87 1
Berge, KnutKnut Berge M 1975 - 76
Berhus, TomTom Berhus M 1996 - 2006 1
Birkeland, Bernt ChristianBernt Christian Birkeland M 1994 - 96 1
Birkeland, Sven OttoSven Otto Birkeland M 1973 - 78 22 Seriemester 1978
Bjønsaas, HelgeHelge Bjønsaas F 1992 - 96, 2000 - 02 10
Bjørke, Kjell OveKjell Ove Bjørke F 1975 - 76
Bolaños, ChristianChristian Bolaños A 2009 - 10 13
Borgen, RuneRune Borgen M 1984 - 90 3
Borgersen, BårdBård Borgersen F 1992 - 93, 2005 - 11 7
Borre, MartinMartin Borre A 2007 - 08 3
Breilid, HelgeHelge Breilid F 1978 - 80 Seriemester 1980
Bråthen, KaiKai Bråthen F 1984 - 87 3
Bärlin, StefanStefan Bärlin A 2005 - 07 9
Bøe, KjetilKjetil Bøe M 2003
Bøgseth, Geir OveGeir Ove Bøgseth F 1989 - 90
Børufsen, EspenEspen Børufsen A 2006 - 21
Båsland, HaraldHarald Båsland M 1960 - 73 4
Dahlum, HenrikHenrik Dahlum M, A 2011 -
Dahlum, Tore AndréTore André Dahlum A 1987 - 91, 1994 - 96, 2001 52 Toppscorer 1990
Daland, EspenEspen Daland A 1993
Devine, JohnJohn Devine A 1988
Dreshaj, DardanDardan Dreshaj A 2011 - 1
Dybfest, ØrjanØrjan Dybfest A 1980
Edvardsen, RogerRoger Edvardsen A 1981 - 82
Eftevaag, ClausClaus Eftevaag M 1986 - 95 14
Eftevaag, SjurSjur Eftevaag M 1986 - 91
Egeland, EivindEivind Egeland F 1987 - 89, 91
Egge, KjellKjell Egge M 1986 - 87 2
Ellingsen, TerjeTerje Ellingsen F 1999 - 2001
Emanuelsen, ErikErik Emanuelsen F 1981 - 86 5
Enersen, SveinSvein Enersen F 1996
Engedal, Lars MartinLars Martin Engedal F 2002 - 08
Enger, MortenMorten Enger M 1995 - 96
Eriksen, Hans ChrHans Chr Eriksen M 1982
Ervik, Jan SigurdJan Sigurd Ervik A 1979 - 84 15 Seriemester 1980
Evjen, AndreasAndreas Evjen F 2001
Fevang, Geir LudvigGeir Ludvig Fevang M 2006 - 10 10
Fjelde, KennethKenneth Fjelde A 1973 - 75, 81 - 84 6
Flaa, Alexander WieAlexander Wie Flaa A 2003
Flaa, ReidarReidar Flaa F 1960 - 79 3 Seriemester 1978
Follerås, ChristianChristian Follerås M 2010 - 11
Foss, Per GudmundPer Gudmund Foss F 1979
Franson, ThomasThomas Franson M 1993
Freeman, HunterHunter Freeman F 2009 - 10 2
Fredriksen, Dag ToreDag Tore Fredriksen K 2003
Fredriksen, FrodeFrode Fredriksen M 1997 - 99
Fredriksen, TomTom Fredriksen M 1987
Frigård, ThomasThomas Frigård A 1998
Frivold, OddOdd Frivold M 1969 - 77 21
Garba, BalaBala Garba A 2004 - 06 2
Gausdal, ØyvindØyvind Gausdal A 2011 1
Gilje, MortenMorten Gilje A 1996
Gill, ThomasThomas Gill K 1989
Gjermundnes, RolfRolf Gjermundnes A 1973 - 74
Goodson, ClarenceClarence Goodson F 2008 - 10 6
Gramvik, PetterPetter Gramvik A 1985 1
Grytdal, OsmundOsmund Grytdal M 2003
GudmundssonHaraldur Freyr Guðmundsson F 2011
Gundersen, ArildArild Gundersen A 1982 - 83
Gundersen, Bjørn VidarBjørn Vidar Gundersen A 1994
Gundersen, PrebenPreben Gundersen F 1996 - ? 3
Gundersen, SindreSindre Gundersen K 1995, 97 - 98
Gunnufsen, JonnyJonny Gunnufsen A 1998
Hadler-Olsen, ToreTore Hadler-Olsen A 1987 5
Hagen, RuneRune Hagen A 1996 2
Hakala, JukkaJukka Hakala F 2002 - 03
Halvorsen, Jan HalvorJan Halvor Halvorsen F 1989
Halvorsen, MortenMorten Halvorsen K 1989
Hammersland, JørgenJørgen Hammersland F 1991 - 94
Hansen, Alexander LundAlexander Lund Hansen K 2011 -
Hansen, Bent TrygveBent Trygve Hansen A 1992 - 93 2
Hansen, FrodeFrode Hansen K 1984 - 86
Hansen, Johan SverreJohan Sverre Hansen K 1989 - 91
Hanssen, DavidDavid Hanssen M 2005 - 06
Hanssen, Petter BruerPetter Bruer Hanssen M, A 2008 - 11
Haraldsen, Knut HenryKnut Henry Haraldsen F 1996, 2009 - 10 3
Haraldsen, Tom ReidarTom Reidar Haraldsen F 1998 - 2001
Hardarsson, JohannesJohannes Hardarsson M 2003 - 08 1
Haugen, HelgeHelge Haugen M 1976 - 90 31 Seriemester 1978, 1980
Haugen, KnutKnut Haugen F 1975
Haugland, HaraldHarald Haugland M 2003
Heidenreich, ToreTore Heidenreich F 1976
Helgason, Gudni RunarGudni Runar Helgason M 2002
Henriksen, Fredrik WilliamFredrik William Henriksen A 1998 - 99, 2003, 08
Henrichsen, Tom SchouTom Schou Henrichsen F 1986 - 87
Hoff, EspenEspen Hoff M 2010 - 13
Hofstædter, RaymondRaymond Hofstædter A 2000 - 01 2
Hulsker, BerntBernt Hulsker A 2007 - 10 13
Husby, SverreSverre Husby M 1992
Hægeland, John OleJohn Ole Hægeland A 1983
Hægeland, KimKim Hægeland M 1996 - 97
Hæstad, KaiKai Hæstad F 1975, 78
Hæstad, KristoferKristofer Hæstad M 2002 - 07 11
Hæstad, MortenMorten Hæstad M, A 2004 - 11 2
Høie, KennethKenneth Høie K 2005 - 11
Håberg, Sten GlennSten Glenn Håberg A 1981 - 85, 1988 - 91 37
Håland, Atle RoarAtle Roar Håland F 2004 - 07 2
Håkonsen, YngvarYngvar Håkonsen M 1996 - 98
Isaksen, KristerKrister Isaksen A 1988 - 90, 1997 - 99 2
Jacobsen, AndersAnders Jacobsen F 1997 - 98
Jacobsen, FredrikFredrik Jacobsen F 2003
Jankulovski, DimeDime Jankulovski K 2002
Johannesen, Olav TueloOlav Tuelo Johannesen A 2011 1
Johannessen, KarstenKarsten Johannessen
Johansen, Alf HaraldAlf Harald Johansen M 1997 - 98
Johansen, Helge VidarHelge Vidar Johansen M 1976
Johnsen, EspenEspen Johnsen K 2000
Johnsen, MariusMarius Johnsen F 2002 - 06 12
Jonassen, GunnarGunnar Jonassen A 1969 - 75 11
Jordbakke, SteinarSteinar Jordbakke F 1996 - 97
Jónsson, TodiTodi Jónsson A 2005 - 06 4
Jørgensen, GeirGeir Jørgensen K 1975 - 77
Jørgensen, PrebenPreben Jørgensen A 1975 - 82 22 Seriemester 1978, 1980
Kamark, KjetilKjetil Kamark F 2008
Khalili, AramAram Khalili A 2006 - 10 1
Kjøstvedt, OddOdd Kjøstvedt K 1973 - 74
Klarstøm, AndreasAndreas Klarstøm M 1998
Klausen, ØyvindØyvind Klausen M 1983, 89 - 93 3
Kleiven, Bjørn ErlendBjørn Erlend Kleiven M 2003
Kleiven, ChristerChrister Kleiven M 2007 - 11 8
Klepp, OlavOlav Klepp M 1980 - 91 29 Seriemester 1980
Klingberg, FrodeFrode Klingberg K 2002 - 03
Kloster, SvenSven Kloster A 1996 - 01 2
Knudsen, ArvidArvid Knudsen M 1963 - 74 3
Knudsen, EspenEspen Knudsen F 2008 - 11 1
Knutsen, Jon SvenningJon Svenning Knutsen M 1979 - 81
Knutsen, MortenMorten Knutsen A 1996 - 99, 2002 4
Kristensen, ErlingErling Kristensen F 1974 - 77
Kristensen, KennethKenneth Kristensen A 1996
Kristiansen, JohnnyJohnny Kristiansen K 2011 -
Kval, RuneRune Kval K 1984
KålåsSvein Kaalaas F 1973 - 78 1 Seriemester 1978
Larsen, MortenMorten Larsen M 2002
Larsen, Per OttoPer Otto Larsen K 1975 - 77
Larsen, Tommy SvindalTommy Svindal Larsen M 1991, 93 - 94 2
Larsen, Tor ÅgeTor Åge Larsen M 1992 1
Lauritzen, WillyWilly Lauritzen M - 1973
Lemsalu, MarekMarek Lemsalu F 2001
Leonardsen, TerjeTerje Leonardsen A 1996 - 02 13
Lie, Jon MidttunJon Midttun Lie A 2005 - 07 5
Ljosdal, CayCay Ljosdal F 1973 - 82 7 Seriemester 1978, 1980
Loland, JohnJohn Loland F 1984 - 86
Ludvigsen, IngeInge Ludvigsen F 1986
Ludvigsen, RoyRoy Ludvigsen A 1985
Lund, AndreasAndreas Lund A 1995 - 96 13
Lydersen, EspenEspen Lydersen A 1976
Lydersen, PålPål Lydersen F 1985 - 91, 94 - 97 15
Lødemel, HaraldHarald Lødemel M 1997 - 01 1
Lysvoll, HåvardHåvard Lysvoll M
Løvland, ToreTore Løvland F 1987 - 96 11
Madsen, BirgerBirger Madsen F 2011 -
Malde, Jan ErikJan Erik Malde F 1983
Maridal, ÅgeÅge Maridal M 1987 - 89 4
Mathisen, AlfAlf Mathisen
Mathisen, JesperJesper Mathisen F, A 2004 - 3
Mathisen, Kåre PetterKåre Petter Mathisen A 1979 - 81
Mathisen, SveinSvein Mathisen A 1970 - 89 106 Seriemester 1978, 1980
Mikkelsen, Magnus AskMagnus Ask Mikkelsen M 2006
Miletic, SlobodanSlobodan Miletic M 1995 3
Miličević, BranislavBranislav Miličević F 2008 - 11
Moen, Christian SætherChristian Sæther Moen A 2004
Moraru, DumitruDumitru Moraru K 1990 - 91
Murbræck, KlausKlaus Murbræck F 1993 - 95
Myhre, AudunAudun Myhre M 1976 - 79, 82 - 83 5 Seriemester 1978
Myhre, VemundVemund Myhre K 1994
Mykland, ErikErik Mykland M 1989 - 96, 2008 - 09 11
Nham, Duc MinhDuc Minh Nham M 1998 - 99
Nielsen, DavidDavid Nielsen A 2006 - 07 7
Nilssen, RuneRune Nilssen K 2003 - 10
Nilssen, TorsteinTorstein Nilssen K 1983 - 84
Nordseth, TrondTrond Nordseth A 1999 - 2001 1
Nouri, AminAmin Nouri F 2011 -
Nyabaro, ValdoValdo Nyabaro M 1999 - 2001
Nyan, OusmanOusman Nyan M 2000 - 02 5
Nyarko, AlexAlex Nyarko M 2005
Nygård, KåreKåre Nygård A
Ohene, JesseJesse Ohene A 2005 - 07
Ohr, StianStian Ohr A 2000 - 01 6
Oladapo, OlufemiOlufemi Oladapo M 2009 - 1
Olsen, EspenEspen Olsen A 2008
Olsen, FrodeFrode Olsen K 1992 - 96
Olsen, Hans PetterHans Petter Olsen K 1980 - 81
Olsen, Inge AndréInge André Olsen F 1996 - 97, 2007 1
Olsen, Odd MagneOdd Magne Olsen A 1976 - 77 4
Ommundsen, YngvarYngvar Ommundsen M 1973 - 77
Osmundsen, Per ChrPer Chr Osmundsen A 1994, 96 - 97
Osvold, KjetilKjetil Osvold M 1981 - 84 7
Ottosson, AndreasAndreas Ottosson A 2000 - 01 11
Owello, SolomonSolomon Owello M 2008 - 1
Paulsen Vatshaug, KristofferKristoffer Paulsen Vatshaug F 2006 - 07 2
Paulsen, Leif OttoLeif Otto Paulsen M 2004 - 09
Pedersen, Erik RuthfordErik Ruthford Pedersen K
Pedersen, Kjell RuneKjell Rune Pedersen A 1986 1
Pedersen, Kjetil RuthfordKjetil Ruthford Pedersen F 2006
Pedersen, SteinarSteinar Pedersen F 1994 - 96, 2002 - 07 10
Pedersen, TrondTrond Pedersen F 1968 - 84 3 Seriemester 1978, 1980
Pepa, AvniAvni Pepa F 2007 - 11 1
Pettersen, MortenMorten Pettersen M 1990 - 96, 99 23
Plaszko, VidarVidar Plaszko M 1986
Poljac, BranimirBranimir Poljac A 2004
Priske, BrianBrian Priske F 2011 1
Raddum, SverreSverre Raddum F 1985
Radonjić, SrđanSrđan Radonjić A 2008
Richardsen, PaulPaul Richardsen M 1985, 88 - 92, 96
Rike, AsbjørnAsbjørn Rike M 2003 - 06
Risholt, KaiKai Risholt M 2004 - 05 1
Risholt, RogerRoger Risholt M 2000 - 01
Robertson, LeeLee Robertson M 1996, 2000 - 02 9
Rodahl, ØyvindØyvind Rodahl A 1997
Rudi, PerPer Rudi K 1982 - 83
Runar, TommyTommy Runar K 2004 - 09
Rye, ArnfinnArnfinn Rye F 1981 - 82
Rørheim, RoaldRoald Rørheim K 1978 - 83 Seriemester 1980
Sagen, RolfRolf Sagen A 1998
Sagstad, RuneRune Sagstad F 1980 1 Seriemester 1980
Sannes, RolfRolf Sannes A 1981 - 82
Santiago, Ygor MacielYgor Maciel Santiago M 2007 - 09 1
Schindzielorz, SebastianSebastian Schindzielorz A 2006
Schwellensattl, ArnoldArnold Schwellensattl A 2002
Seland, ArveArve Seland A 1984 - 86, 88 - 90 36 Toppscorer 1986
Silva, Bruno RatoBruno Rato Silva A 2007 - 08
Skauge, GerhardGerhard Skauge K 1979, 82
Skeie, SteinarSteinar Skeie A 1982
Skistad, EspenEspen Skistad K 1992 - 94
Skjervedal, OlavOlav Skjervedal K - 1973
Skonhoft, Odd ArildOdd Arild Skonhoft F 1993
Skotheim, AndréAndré Skotheim M 1997
Skuseth, HelgeHelge Skuseth A 1974 - 80 38 Seriemester 1978, 1980
Skårdal, Frank VågeFrank Våge Skårdal M 1989 - 92 2
Slatlem, GunvaldGunvald Slatlem A 1978 - 79
Sollie, JohnJohn Sollie A
Stamnes, LarsLars Stamnes F 1983 - 85
Stening, Stig WStig W Stening F 1980 - 81
Stensland, Tor HelgeTor Helge Stensland M 1967 - 77 1
Stephansen, BjørnBjørn Stephansen F 1997 - 2000 1
Stokkelien, MadsMads Stokkelien A 2009 - 11 15
Strand, GeirGeir Strand M 1997
Strand, Tor KristianTor Kristian Strand F 1996 - 98
Strandli, FrankFrank Strandli A 1989 - 93 36
Strømme, ViggoViggo Strømme F 1991 - 94 2
Strømstad, FredrikFredrik Strømstad M 2001 - 08, 10 - 11 8
Svarstad, OddmundOddmund Svarstad K 1976
Svendsen, TorTor Svendsen A 1977
Svenssen, TorgnyTorgny Svenssen F 1973 - 80 8 Seriemester 1978
Sæther, Lars MortenLars Morten Sæther A 1983
Svenningsen, Sven OSven O Svenningsen M 1985
Swift, Per EgilPer Egil Swift A 1993
Søgård, EspenEspen Søgård M 2011 -
Sørli, KristianKristian Sørli F 1999 - 2000 1
Tallaksen, Dag StianDag Stian Tallaksen F 1998
Tauriainen, KimmoKimmo Tauriainen F 2002 4
Tellefsen, EivindEivind Tellefsen F
Tellefsen, Jan GunnarJan Gunnar Tellefsen F 1973
Tenden, AsbjørnAsbjørn Tenden A 1998 - 99
Thomassen, Thom JarleThom Jarle Thomassen A 1994
Thorkildsen, StevenSteven Thorkildsen M 1985
Thorsen, ØyvindØyvind Thorsen F 1973 - 75
Thunberg, KnutKnut Thunberg M 1982 - 84 1
Thunberg, SteinStein Thunberg M 1976 - 82, 89 27 Seriemester 1978, 1980
Torjussen, HelgeHelge Torjussen F 1975 - 77
Trygvasson, GudbjørnGudbjørn Trygvasson M 1985
Trædal, SveinSvein Trædal A 1986 - 87 4
Tønnessen, ArildArild Tønnessen A 1983 - 84, 92 - 93 14
Tønnessen, FrankFrank Tønnessen F 1993 - 99
Urke, Svein IngeSvein Inge Urke M 1978 - 79
Valencia, AlexAlex Valencia A 2004 - 07 9
Vikstøl, Rolf DanielRolf Daniel Vikstøl F 2008 - 5
Vencevičius, DonatasDonatas Vencevičius M 2002 1
Vilhjalmsson, MatthiasMatthias Vilhjalmsson A 2012 -2015
Winsnes, PederPeder Winsnes F 2003 - 04
Wright, BenBen Wright A 2003 - 07 1
Ødegaard, JarleJarle Ødegaard F 1979 - 85 6 Seriemester 1980
Øydna, Svein HelgeSvein Helge Øydna A 1980 - 83
ÅrsheimBjarte Lunde Aarsheim A 2005 - 07 1
Årst, Ole MartinOle Martin Årst A 2007 - 11 35
Åse, SteinarSteinar Aase A 1980 - 83 28 Seriemester 1980
Åsen, JanJan Aasen F 1978
Per Arnfinn Rudi K 2006

Kolonnen Mål angir mål i Eliteserien siden 1969, oppdatert etter 2011-sesongen

Kilder[rediger | rediger kilde]