Liste over Quick Steps proffseiere

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.

Nedenfor følger en liste over store proffseire av sykkellaget som har gått under navnene Mapei (1993–2002), Quick Step-Davitamon (2003–2004), Quick Step-Innergetic (2006–2007) og Quick Step (2005 og 2008-).


Quick Step[rediger | rediger kilde]

2009[rediger | rediger kilde]

Ryttere[rediger | rediger kilde]

Rytter Fødselsdato
Spania Carlos Barredo 5. juni 1981 (38 år)
Belgia Tom Boonen 15. oktober 1980 (39 år)
Italia Dario Cataldo 17. mars 1985 (34 år)
Frankrike Sylvain Chavanel 30. juni 1979 (40 år)
Belgia Dominique Cornu 10. oktober 1985 (34 år)
Australia Allan Davis 27. juli 1980 (39 år)
Nederland Steven de Jongh 25. november 1973 (46 år)
Belgia Kevin De Weert 27. mai 1982 (37 år)
Belgia Stijn Devolder 29. august 1979 (40 år)
Belgia Dries Devenyns 22. juli 1983 (36 år)
Nederland Addy Engels 16. juni 1977 (42 år)
Italia Mauro Facci 11. mai 1982 (37 år)
Belgia Kurt Hovelijnck 2. juni 1981 (38 år)
Belgia Kevin Hulsmans 11. april 1978 (41 år)
Hviterussland Andrej Kunitski 2. juli 1985 (34 år)
Rytter Fødselsdato
Danmark Thomas Vedel Kvist 18. august 1987 (32 år)
Italia Davide Malacarne 11. juli 1987 (32 år)
Frankrike Jérôme Pineau 2. januar 1980 (40 år)
Italia Francesco Reda 19. november 1982 (37 år)
Belgia Sébastien Rosseler 15. juli 1981 (38 år)
Hviterussland Branislaw Samojlaw 25. mai 1985 (34 år)
Sveits Hubert Schwab 5. april 1982 (37 år)
Belgia Kevin Seeldraeyers 12. september 1986 (33 år)
Italia Matteo Tosatto 14. mai 1974 (45 år)
Belgia Jurgen Van de Walle 9. februar 1977 (42 år)
Belgia Kevin van Impe 19. april 1981 (38 år)
Italia Marco Velo 9. mars 1974 (45 år)
Belgia Wouter Weylandt 27. september 1984 (35 år)
Belgia Maarten Wijnants 13. mai 1982 (37 år)

Store seire[rediger | rediger kilde]

Dato Ritt Vunnet Rytter
25. januar Tour Down Under 3. etappe Allan Davis
10. mars Paris–Nice 3. etappe Sylvain Chavanel
5. april Flandern rundt Klassiker Stijn Devolder
12. april Paris–Roubaix 2009 Klassiker Tom Boonen
31. mai Giro d'Italia Ungdomstrøyen Kevin Seeldraeyers
1. august Clásica de San Sebastián Klassiker Carlos Barredo


2008[rediger | rediger kilde]

Team colours Team colours Team colours
Team colours
Trøye 2008-

Rytterne[rediger | rediger kilde]

Rytter Fødselsdato
Spania Carlos Barredo 5. juni 1981 (38 år)
Italia Paolo Bettini 1. april 1974 (45 år)
Belgia Tom Boonen 15. oktober 1980 (39 år)
Italia Matteo Carrara 25. mars 1979 (40 år)
Belgia Wilfried Cretskens 10. juli 1976 (43 år)
Nederland Steven de Jongh 25. november 1973 (46 år)
Belgia Stijn Devolder 29. august 1979 (40 år)
Russland Alexander Efimkin 2. desember 1981 (38 år)
Nederland Addy Engels 16. juni 1977 (42 år)
Italia Mauro Facci 11. mai 1982 (37 år)
Spania Juan Manuel Gárate 24. april 1976 (43 år)
Ukraina Dmitry Grabovskiy 30. september 1985 (34 år)
Belgia Kevin Hulsmans 11. april 1978 (41 år)
Italia Alessandro Proni 28. desember 1982 (37 år)
Rytter Fødselsdato
Belgia Sébastien Rosseler 15. juli 1981 (38 år)
Italia Leonardo Scarselli 19. april 1975 (44 år)
Sveits Hubert Schwab 5. april 1982 (37 år)
Belgia Kevin Seeldraeyers 12. september 1986 (33 år)
Belgia Gert Steegmans 30. september 1980 (39 år)
Italia Andrea Tonti 16. februar 1976 (43 år)
Italia Matteo Tosatto 14. mai 1974 (45 år)
Belgia Jurgen Van de Walle 9. februar 1977 (42 år)
Belgia Kevin van Impe 19. april 1981 (38 år)
Italia Davide Viganò 12. juni 1984 (35 år)
Italia Giovanni Visconti 13. januar 1983 (37 år)
Belgia Wouter Weylandt 27. september 1984 (35 år)
Belgia Maarten Wijnants 13. mai 1982 (37 år)

2007[rediger | rediger kilde]

Team colours Team colours Team colours
Team colours
Trøye 2006-2007

Rytterne[rediger | rediger kilde]

   

Seiere[rediger | rediger kilde]

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
7.-29. juli Tour de France Frankrike Poengkonkurransen Tom Boonen
22.-29. august ENECO Tour Nederland Belgia Lagkonkurransen -

Mapei[rediger | rediger kilde]