Liste over Bambles gater

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk


Dette er en liste over veier og gater (men også plasser som har husnumre) i Bamble.

Gater og veier i Bamble[rediger | rediger kilde]

A[rediger | rediger kilde]

  • Alette Iversensgate
  • Amandusveien
  • Anne Mariesvei
  • Asdalstrand
  • Asdalveien
  • Asvallveien
  • Avstikkeren

B[rediger | rediger kilde]

  • Badeveien
  • Bakkeveien
  • Baklia
  • Baldersvei
  • Bambleveien
  • Bamseveien
  • Baneveien
  • Baneåsen
  • Barlindkroken
  • Barnålveien
  • Barthsbakke
  • Bauneveien
  • Bergstien
  • Bergsveien
  • Bilet
  • Biletkåsa
  • Binneveien
  • Bjerkealleen
  • Bjerksethveien
  • Bjønnveien
  • Bjørkesnaret
  • Bjørnerudveien
  • Blehrsgate
  • Blåbærveien
  • Bokfinkveien
  • Brattelia
  • Bratten Terrasse
  • Bregneveien
  • Breisand
  • Brinken
  • Brochsgate
  • Brugata
  • Bueveien
  • Bunesveien
  • Bunesåsen
  • Bøkveien

C[rediger | rediger kilde]

  • Clarksgate
  • Cochsgate
  • Cudriosgate

D[rediger | rediger kilde]

  • Dalen
  • Dalsveien
  • Damstien
  • Damveien
  • Doktorodden
  • Dronning Margretesvei

E[rediger | rediger kilde]

  • Eiksbakken
  • Ekebergveien
  • Ekeliveien
  • Ekornveien
  • Elgveien
  • Elvikveien
  • Enerveien
  • Europaveien

F[rediger | rediger kilde]

  • Fagerheimveien
  • Fagerlia
  • Falkåsveien
  • Findalsvingen
  • Fiolveien
  • Fiskestredet
  • Fjellstien
  • Fjellveien
  • Fredliveien
  • Fregattveien
  • Frierveien
  • Frosteveien
  • Frøyasvei
  • Furukollen
  • Furulundveien
  • Furustadveien
  • Furuveien

G[rediger | rediger kilde]

  • Gamle Bamblevei
  • Gamle Omborsnesvei
  • Gamle Rognsvei
  • Gamle Sørlandske
  • Gamle Vallevei
  • Gamleveien
  • Gangveien
  • Garstadveien
  • Gjersetveien
  • Gjømleåsen
  • Glittumveien
  • Glosebakkveien
  • Gokstadveien
  • Gongeveien
  • Granliveien
  • Grasmyrveien
  • Grethesvei
  • Grobstokkveien
  • Gromstadveien
  • Grunnsundveien
  • Grønliesgate
  • Gråkleivåsen
  • Gunhildsbakken
  • Gårdem

H[rediger | rediger kilde]

  • H P Jacobsensgate
  • Hafrakersløyfa
  • Hafreagerskottet
  • Hafredalsveien
  • Hans Pettersvei
  • Harald Hårfagresvei
  • Harebakken
  • Haukedalsveien
  • Heia
  • Heiabakken
  • Hekkensmyrveien
  • Hellebergveien
  • Hellestvedtveien
  • Herrejordet
  • Herreveien
  • Herumveien
  • Hofsteinveien
  • Humlehagen
  • Hydalskroken
  • Hydalsveien
  • Hyttås
  • Høenveien
  • Høgenhei

I[rediger | rediger kilde]

K[rediger | rediger kilde]

  • Karen Sundtsvei
  • Kamperhaugveien
  • Kattfotveien
  • Kirkeveien
  • Kjellestadbakken
  • Kjerrvikveien
  • Kjærlighetstien
  • Kjønnøyaveien
  • Klamraveien
  • Klotejordet
  • Knipa
  • Kong Jacobsvei
  • Kong Sverres vei
  • Kongshavnsgate
  • Kongshavnsåsen
  • Konvalleveien
  • Krabberødkollen
  • Krabberødstrand
  • Krabberødstrand Terrasse
  • Krabberødveien
  • Kranabakken
  • Kranaplassen
  • Krogshavnveien
  • Kveldroveien
  • Kveldsolveien
  • Kverndalsveien
  • Kåsaveien
  • Kåsaåsen

L[rediger | rediger kilde]

  • Lakseberget
  • Langesundveien
  • Lenesås
  • Lia
  • Linaaesgate
  • Lokesvei
  • Lyngbakken
  • Lærer Johnsensvei
  • Løkka
  • Løvsangerveien

M[rediger | rediger kilde]

N[rediger | rediger kilde]

  • Nedre Herrejordet
  • Nensethveien
  • Nesjarveien
  • Njårdsvei
  • Nordre Grasmyrvei
  • Nustad skolevei
  • Nustadkroken
  • Nustadringen
  • Nustadsløyfa
  • Nustadstubben
  • Nustadveien
  • Nybrottveien
  • Nysteinveien

O[rediger | rediger kilde]

P[rediger | rediger kilde]

  • Parkveien
  • Parnemannsgate
  • Pausvei
  • Pedellen
  • Pekestokken
  • Pirolveien
  • Postveien

Q[rediger | rediger kilde]

  • Quinsgaardsgate


R[rediger | rediger kilde]

  • Rafnesveien
  • Rakkestadveien
  • Reidunsvei
  • Revesaksa
  • Revestien
  • Revåsen
  • Ringveien
  • Rognskåsaveien
  • Rognsveien
  • Roverudveien
  • Rugtvedtveien
  • Rønholtveien
  • Rørholtveien
  • Rønningane
  • Rønningen Heia
  • Rønningen Lia
  • Røslyngveien
  • Rådhusbakken
  • Rådyrfaret

S[rediger | rediger kilde]

  • Salendammen
  • Salenkroken
  • Salenveien
  • Sildeberget
  • Siljanbukta
  • Sivsvei
  • Sjeseveien
  • Skarpenordveien
  • Skarsvikaveien
  • Skauveien
  • Skipperveien
  • Skjerkøyveien
  • Skoglia
  • Skoglundveien
  • Skogstadveien
  • Skolegangen
  • Skolegata
  • Skolemesteren
  • Skoleåsen
  • Skougaardsgate
  • Slaattenesalleen
  • Smibakken
  • Snarveien
  • Sollia
  • Solveien
  • Solveigsvei
  • Spanskrøret
  • Stadionveien
  • Stathelleveien
  • Steinvikveien
  • Stinesås
  • Stoa
  • Stokkevannveien
  • Storgata
  • Storåsveien
  • Stouslandsplass
  • Strandgata
  • Strandveien
  • Støperiveien
  • Sundbyveien
  • Svarttrostveien
  • Svoldersvei
  • Sykehjemsveien
  • Sødtholdtveien
  • Søndre Strandgate
  • Sørensvei

T[rediger | rediger kilde]

U[rediger | rediger kilde]

  • Ulstrupsvei

V[rediger | rediger kilde]

  • Vallekjær
  • Valletangen
  • Valleveien
  • Vaterlandsgate
  • Vesteråsveien
  • Vinjestranda
  • Vinjeveien

W[rediger | rediger kilde]

  • Wrightsgate

Ø[rediger | rediger kilde]

  • Ørvikstubben
  • Ørvikveien
  • Øvre Hydalsvei
  • Øvre Kverndalsvei
  • Øvre Nustadvei
  • Øvregate

Å[rediger | rediger kilde]

  • Åby
  • Åsenbakken
  • Åsengate
  • Åshusveien
  • Åssiden