Lille Tøyen Fotballklubb

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Lille Tøyen FK»)
Lille Tøyen
Lille Tøyen Fotballklubb
LederAndreas Fætten
Nettsidehttps://lilletoyen.klubbnettside.no/
Idrettsgren(er)Fotball
HjemmebaneBryn Kunstgress
Liga4. divisjon (2018)
LandNorge
Hjemmedrakt
Bortedrakt

Lille Tøyen Fotballklubb (stiftet i 1982) er en fotballklubb som dekker områdene Lille Tøyen, Hasle, Lilleberg, Hovin, Keyserløkka og Ensjøbyen nær Oslo Sentrum. Klubben har ca 550 medlemmer, i all hovedsak barnespillere. A-laget befinner seg for tiden i Oslo Fotballkrets 4. divisjon sesongen 2018, mens øvrige lag spiller i aldersbestemte serier satt opp av Oslo fotballkrets. De yngste spillerne spiller i klubbens egne Mikroserie, som avvikles på Hasle skoles kunstgressbane. A- laget spiller sine hjemmekamper på Brynbanen eller Lørenbanen på Økern.

I sommerhalvåret trener lagene på Lille Tøyen grusbane, Teglverket kunstgressbane, Hasle skoles kunstgressbane, Caltexløkka og Brynbanen. Om vinteren trener lagene i gymsalen på Hasle skole og på Caltexløkka.

Målsetning[rediger | rediger kilde]

Klubbens mål er å gi et aktivitetstilbud til flest mulig i lokalmiljøet og bydelen. Klubben vil tilrettelegge for et positivt og godt miljø for barna og deres foreldre. Klubbens A-lag har som ambisjon å være i toppen i 4. divisjon og delta i Norgesmesterskapet for senior.

Økonomi[rediger | rediger kilde]

Klubben baserer det meste av sin virksomhet på frivillig innsats fra foreldrene til spillerne.

Klubbens inntekter er i hovedsak medlemskontingenter og treningsavgifter, offentlige tilskudd og bidrag fra Grasrotandelen. Klubben har også noe inntekt fra kiosksalg, kakelotterier og lignende.

Klubbens utgifter er i hovedsak kostnader for å delta i seriespill, leie av treningsfasiliteter og innkjøp av utstyr.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]