Hopp til innhold

LMFAO

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
LMFAO
UtmerkelserBillboard Music Award for Digital Song of the Year (2012) (for: Party Rock Anthem)
MTV Movie Award for Best Song from a Movie (2012) (for: Party Rock Anthem)
OpphavPacific Palisades, USA (2006)
SjangerHiphop, synthpop, house,[1] dansepop, electro, popmusikk, hardcore techno, hip house,[2] electro house, dansemusikk, electro-hop, elektronisk dansemusikk, elektropop
Aktive år20062012
Plateselskapwill.i.am Music Group, Cherrytree Records, Interscope Records, Martin Kierszenbaum
Nettstedhttp://www.lmfaomusic.com/
IMDbIMDb
Medlemmer
SkyBlu, Redfoo

LMFAO (et akronym for Laughing My Freaking Ass Off)[3] var en amerikansk elektro hop duo fra 2006 til 2012. De startet i California i 2006, bestående av rapperne og DJ-ene Redfoo, (Stefan Kendal Gordy, født 3. september 1975) og SkyBlu (Skyler Husten Gordy, født 23. august 1986). Redfoo er SkyBlus onkel. De er sønn og sønnesønn, henholdsvis, av grunnleggeren av plateselskapet Motown, Berry Gordy. Musikken deres handler om festing og drikking, og gruppen refererer ofte til musikken sin som «party rock». Navnet LMFAO er Internett akronym for «Laughing My Fucking Ass Off», og uttales bokstav for bokstav.

Liv og karriere[rediger | rediger kilde]

Redfoo (Stefan Kendal Gordy) og SkyBlu (Skyler Gordy) vokste begge opp i Los Angeles-området i Pacific Palisades. De dannet gruppen LMFAO i 2009. Redfoo er den åttende og yngste sønnen til Berry Gordy, Jr, grunnleggeren av Motown, et Detroit-basert plateselskap som The Jackson 5 var signert til i seks år. Redfoo er sønn av Nancy Leiviska, en musikkvideoregissør og forfatter.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]