Knut Tønnes Steenersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Knut Tønnes Steenersen
Født16. aug. 1968[1]Rediger på Wikidata (55 år)
Beskjeftigelse
Embete
PartiFremskrittspartiet
NasjonalitetNorge

Knut Tønnes Steenersen er politiker i FrP. Han har vært bydelsutvalgsleder i Grorud Bydel og lokalpolitiker i Ski i 12 år. I Ski var han medlem av Kommunestyret og Formannskapet, og var også i en periode leder for Hovedutvalg for Omsorg og Helse. Etter at Ski slo seg sammen med Oppegård 1.1. 2020 ble Steenersen gruppeleder for FrP i den nye kommunen. Han er medlem av kommunestyret, Formanskapet og Utvalg for areal, kline og byggesak.

Steenersen har også vært fylkespolitiker i 16 år. I tillegg til å være medlem av Fylkestinget har han vært i Hovedutvalg for Samferdsel og Hovedutvalg for utdanning. Nå er han første vara til Hovedutvalg for Samferdsel i Viken, samt vara til Fylkestinget.

Steenersen har også ved flere anledninger møtt som Vara på Stortinget, senest i mars 2020 (https://www.stortinget.no/no/Representanter-og-komiteer/Representantene/Representant/?perid=KNTS).

Han er en svært aktiv lokalpolitiker, men jevnlige oppslag i lokalmedia.

Knut Tønnes Steenersen er utdannet journalist fra Norsk Journalisthøgskole. Han er også Bedriftsøkonom fra BI og har Bachelor i prosjektledelse fra BI. Han har jobbet i mediebransjen gjennom hele livet. Han var blant annet 12 år i A-Pressen, hvor han var leder for en rekke selskaper. Blant annet TVRomerike, som var en suksessfull lokalTV både økonomisk og når det gjelder oppslutning. Han har også vært daglig leder, ansvarlig redaktør og deleier i Klem FM og var i fem år salgssjef i Radio Metro. Nå er han aktiv politiker og driver sitt eget selskap, Kurer Media.

Steenersen bor i Nordre Follo kommune og har to barn.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ stortinget.no, oppført som Steenersen, Knut Tønnes (1968-), besøkt 25. november 2020[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]