Jack Harries

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Jack Harries
JackHarriesSpotlight 2.jpg
Født13. mai 1993 (26 år)
Chiswick
Far Andy Harries
Mor Rebecca Frayn
Søsken Finn Harries
Beskjeftigelse Youtuber, komiker
Nasjonalitet Storbritannia
Nettstedhttp://www.jacksgap.com/
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Jackson Frayn Harries (født 13. mai 1993) er en britisk videoblogger og tidligere barneskuespiller.

Personlig liv[rediger | rediger kilde]

Harries vokste opp i Chiswick, i London, og gikk på The Harrodian School. Han er sønn av Rebecca Frayn, og Andy Harries. Rebecca Frayn er forfatter og regissør, og Andy Harries er en tv- og filmprodusent. Jack har en enegget tvillingbror som heter Finn Harries og en søster som heter Emma Lou.

Karriere[rediger | rediger kilde]

Jack begynte sin karriere som skuespiller i 2006 da han spilte i filmen Perfect Parents.

Året etter spilte han i en episode av programmet Comedy Shuffle, og i 2008 ble han med i programmet School of Comedy. I 2011 var Jack med i en reklame for KFC.

Juli 2011 startet Jack sin egen YouTube-kanal kalt JacksGap. Han tok et friår (gapyear) fra skolen, og dette er grunnen til at han kalte kanalen Gap. I begynnelsen fikk ikke JacksGap så mange seere, men når han tok med tvillingbroren Finn i en av videoene, økte seertallet. Etter denne episoden har Finn vært med på JacksGap.

I 2012 ble brødrene Harries invitert til å bli YouTube-partner, da 10 000 mennesker abonnerte på YouTube-kanalen. Han fikk dermed muligheten til å reise i sitt friår. I noen av videoene dokumenterer tvillingene om reiser til Roma, Ibiza, Sør-Afrika, New York City, Thailand og senest India. Kjente YouTube-personligheter slik som Sam Pepper, Caspar Lee, Dan Howell, Marcus Butler og Tyler Oakley dukker også opp i videoer på YouTube-kanalen Jacksgap. I 2013 var det to millioner mennesker som abonnerte på YouTube-kanalen JacksGap, og 12. juni 2013 nådde JaksGap to millioner abonnenter. Kanalen fikk hele tre millioner abonnenter i november 2013.

88 prosent av JacksGaps abonnenter er jenter mellom fjorten og sytten.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]