I’m Not a Robot

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
I'm Not a Robot
Generell informasjon
SjangerRomantisk komedie, filmkomedie, romantisk film, science fiction-film
Prod.landSør-Korea
Episoder16
Lengde62 minutter (per episode)
SpråkKoreansk
Foran kamera
Medvirkende
17 oppføringer
Yoo Seung-ho
Chae Soo-bin
Um Ki-joon
Park Se-wan
Song Jae-ryong
Lee Min-ji
Kang Ki-young
Seo Dong-won
Um Hyo-sup
Hwang Seung-eon
Kim Ha-gyun
Kim Min-kyu
Son Byong-ho
Lee Byung-joon
Lee Hae-young
Yoon So-mi
Lee Han-seo
Bak kamera
RegiJung Dae-yoon
Sending
Periode6. desember 201725. januar 2018
TV-kanalMunhwa Broadcasting Corporation
Eksterne lenker
IMDb
Offisiell nettside

I'm Not a Robot (hangul koreansk: 로봇이 아니야; romanisert koreansk: Robosi Aniya) er en sørkoreansk TV-serie produsert og sendt av MBC i 2017.[1][2][3][4]

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Kim Min-kyu lever en luksuriøst, men isolert, tilværelse på grunn av en alvorlig allergi mot fysisk kontakt med andre mennesker. Han utvikler ekstremt livstruende utslett, som raskt sprer seg over hele kroppen, hvis han får noen form for hud-kontakt. Min-kyu er styreleder og største aksjonær i KM Financial. Han arvet alle aksjene sine etter foreldrene, som døde i en trafikkulykke 15 år tidligere. Han ble oppdratt av farens venn og kollega, Hwang Do-won, hvis sønn, Hwang Yeo-chul, er på samme alder som Min-kyu og administrerende direktør i KM Financial.

KM Financial eier Santa Maria-teamet, og teamet ledes av professor Hong Baek-gyun. Professor Hong og hans team har i all hemmelighet produsert en avansert humanoid robot kalt AG3 (uttales Aji 3) hvis utseende han modellerte etter sin tidligere kjæreste Ji-ah. Hwang Yeo-chul og hans far Hwang Do-won forsøker å selge hele Santa Maria-teamet til Bold Group - eid av en utenlandsk investor, Martin, som har fått høre om Aji 3 og ønsker å bruke roboten som et våpen. For å overbevise Kim Min-kyu om ikke å selge Santa Maria-teamet, sender Baek-gyun roboten til ham som en demonstrasjon.

Men rett før Aji 3 skal leveres, kortslutter roboten og Baek-gyun ber Ji-ah om å posere som roboten i håp om at teamet skal få nok tid til å reparere den virkelige Aji 3. Men gradvis blir Min-kyu forelsket i Ji-ah, i den tro at hun er Aji 3. Han blir også forstyrret av dette, fordi hun var som en robot for ham. Han forsøker derfor å slette robotens minne. Baek-gyun erstatter deretter Ji-ah med den ekte Aji 3. Ji-Ah, som også har forelsket seg i Min-kyu, forlater byen i et forsøk på å glemme ham.

Min-kyu oppdager Ji-ahs bedrag og at hun hadde utgitt seg for å være roboten, og får en voldsom allergisk reaksjon som nesten dreper ham. Baek-gyun redder ham, og Min-kyu avbryter i sinne forholdet og vennskapene hans med dem alle på grunn av deres svik og fordi han mener at de leker med følelsene hans. Ji-ah tilstår alt for Min-kyu og sier at hun elsker ham, og de gjenoppdager kjærligheten sin, denne gangen som mennesker.

Før omstarten hadde Aji 3 lagret alle video-opptakene og dataene fra forsøkene med Kim Min-kyu. Denne informasjonen blir utsatt for hacking, og avslører alt om Min-kyus sykdom. Denne kunnskapen brukes til å forsøke en overtakelse av KM Financial, fjerne Min-kyu som styreleder, og gjennomføre salget av Santa Maria-teamet og Aji 3. Min-kyu må derfor forsøke å hindre dette forsøket i siste øyeblikk.

Roller[rediger | rediger kilde]

Skuespiller Rolle
Yoo Seung-ho Kim Min-kyu
Chae Soo-bin Jo Ji-ah / Aji 3
Um Ki-joon Hong Baek-kyun

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Hong, You-kyoung. «Yoo Seung-ho joins cast of 'I'm Not a Robot'». Korea JoongAng Daily. Besøkt 11. oktober 2017. 
  2. ^ Kim, Mi-hwa. «유승호X채수빈X엄기준, '로봇이 아니야' 출연 확정(공식)» (koreansk). Star News. Besøkt 11. oktober 2017. 
  3. ^ (koreansk). OSEN http://entertain.naver.com/read?oid=011&aid=0003124230. Besøkt 7. februar 2018. 
  4. ^ Bu, Su-jeong. (koreansk). Dailian http://entertain.naver.com/read?oid=119&aid=0002236241. Besøkt 7. februar 2018. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]