Ine Thereze Gransæter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Ine Thereze Gransæter
Ine Thereze Gransæter
Født20. aug. 1969Rediger på Wikidata (54 år)
BeskjeftigelseJournalist, redaktør Rediger på Wikidata
NasjonalitetNorge

Ine Thereze Gransæter (født 1969) er grunnlegger av og redaktør for Kvinner og klærs nettutgave KK.no (etablert 23. januar 2006) og trendbarometeret Trendtoppen.no (etablert 2008). Hun er i tillegg redaktør for Lommelegen.no, hvor leger svarer på innsendte medisinske spørsmål. Alle tre nettstedene er eid av Aller Internett, et heleid selskap i Aller Media.

Hun har tidligere jobbet i Kvinner og klær, Aftenposten, Nettavisen, Dagbladet, Østlendingen, Hamar Dagblad, Studentradioen i Kristiansand, samt vært redaktør i studentavisa Sørvisa.

Gransæter var hovedbidragsyter i Schibsted-krøniken Århundrets Hvem Hva Hvor (2000) og er en aktiv foredragsholder og debattant innen digitale og sosiale medier. Hun er leder i Medienettverket for kvinnelige medieledere, nestleder i Norwegian Online News Association (NONA) og sitter også i juryen til New Media Network som kåret beste norske nettsteder, digitale nyskapninger, samt årets personlighet i sosiale medier. Gransæter er også medlem av juryen som kårer årets norske nettbutikker under Posten Brings årlige arrangement LOAD.

Gransæter har også vært medlem av den norske juryen i Eurovision Song Contest/Grand Prix.

Hun er utdannet i prosjektledelse,historie, u-landskunnskap og mediekunnskap.