Indrefjord Idrettslag

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Indrefjord IL)
Hopp til: navigasjon, søk
Indrefjord IL
Stiftet 15. august 1938
Hjemmebane Breidablikk stadion
Liga 4. divisjon (2014)
Administrasjon
Styreleder Tor-Inge Karlstad
Hovedtrener Jo-Richard Hovden
Kit left arm.png Kit body.png Kit right arm.png
Kit shorts.svg
Kit socks.svg
Hjemmedrakt
Kit left arm.png Kit body.png Kit right arm.png
Kit shorts.svg
Kit socks.svg
Bortedrakt

Indrefjord Idrettslag (stiftet 15. august 1938) er et idrettslag fra Hammerfest. Klubben driver med idretter som fotball, håndball, skiidrett og barneaktiviteter (idrettsskole).

Fotball[rediger | rediger kilde]

Småguttelaget har pr. 2011, 3 seriegull på rad.

Laget har fostret opp mange nord-norske talenter som Aleksander Tolk Solberg (Alta IF), og en rekke med etablerte A-lagsspillere i HFK's A-stall.

Klubben favner alle som har et ønske om å drive med idrett. det er muligheter for handball , Fotball , svømming og ski. Det er også et tilbud om barneidrett til de alle minste. Treningene foregår i Breidablikkhallen. A-laget trener om sommeren på Bekkeli i Akkafjord og i Breidablikkhallen og Flerbrukshallen om høst og vintersesongen.

Våren 2013 etter noen år uten et A-lag, så har Indrefjord IL vedtatt å etablere et nytt seniorlag som vil spille 2013-sesongen i 5. divisjon menn avd. Vest.

Indrefjord IL vant sin avdeling i 5. divisjon og vil i 2014-sesongen spille i 4. divisjon i Finnmark med mål om og etablere et lag som kan være med i kampen om opprykk til 3. divisjon i nærmere fremtid.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]