Høstutstillingen 900moh

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Høstutstillingen 900moh er en kunstutstilling i Galleri Beito på Radisson BLU Resort Hotel på Beitostølen i Øystre Slidre. Den er en av fire hovedutstillinger i året, som følger de fire årstidene. En av de sentrale pådriverne som fikk igang høstutstillingen er Arne Paus.[1]

Utstillingene er fra 2010 arrangert av Galleri Beito og Beitohallen Galleri for figurative samtidskunst.

Første utstilling var i 2006.

Neste utstilling var i 2007 med kunst av Arne Paus, Svein Solem, Jan Petter Bratsberg, Tore Hogstvedt, Toril Kojan, Stian Sabel Venemark, m.fl.

Arrangementet ble i 2008 til i et samarbeid mellom Beitostølen Resort, Galleriservice og Carpe Futura. Ansvarlig for utstillingen var Bjørn Hurum. På vernissasjen var det nærmere 500 gjester.[1][2] Blant utstillerne dette året var Bratsberg og Solem i tillegg til Rino Larsen og Helle Wårås.

Da Carpe Futura i forkant av utstillingsåpning i 2009, trakk seg ut av samarbeidet, ble arrangementet derfor relansert i et samarbeid mellom Arne Paus, Steff Herbern ved tidligere Herbern Marina på Aker Brygge og Kay Sveum i Kays Lobbybar, på Radisson BLU Resort hotell på Beitostølen.[3][4] Som et resultat ble selskapet Galleri Beito opprettet i februar 2010 for å fortsette med utstillinger under logoen «Galleri for figurativ samtidskunst Beitohallen».[5]

I 2010 ble utstillingen arrangert av Galleri Beito og Beitohallen Galleri for figurative samtidskunst. Dette året var blant annet Darek Adamski, Trine Folmoe, Kari Grasmo, Dag Hol, Jan Harr, Yngve Reidar Vold og Arne Paus med blant utstillerne.

Kunstnere[rediger | rediger kilde]

Merk at lista er ufullstending og kan inneholde feil
2006
2007
2008
2009
2010

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]