Guitar World

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Guitar World er et blad som er dedikert til gitarister. Bladet inneholder intervjuer, anmeldelser av album og gitarutstyr og tabulatur til cirka fem sanger hver måned. Bladet blir gitt ut 13 ganger i året (en utgave hver måned og en ferieutgave).

Magasinet ble for førte gang gitt ut i 1980, med Johnny Witer på fremsiden. Guitar World hatt intervjuer med mange av de mest innflytelsesrike gitaristene innen rock, som for eksempel Ritchie Blackmore, Jeff Beck, Arthur Rhames, Jimmy Page, Eric Clapton, Joe Satriani, Steve Vai og Eddie Van Halen som har vært på fremsiden av bladet hele 16 ganger.

I januar 2005 begynte Guitar World å legge ved CD-er i bladene, de inneholder instruksjonsvideoer til gitar og demonstrasjoner av hvordan forskjellige typer gitarutstyr fungerer. Bladene som inneholder CD-ene blir solgt for tre dollar mer enn blader uten (bladet blir solgt for 7,99 istedenfor 4,99)., Som mange andre blader blir Guitar World pakket inn i plastikklommer for å forhindre tyveri. Tidligere pleide bladet å inneholde plakater av band og artister, men den tradisjonen har i nyere tid blitt avviklet. I 2007 startet Guitar World å produsere et nytt DVD magasin Guitar World presents...Guitar DVD.

Guitar World inneholder nå mange spaltister fra bladets tidligere søstermagasiner Guitar One og Guitar World Acoustic. Noen av disse spaltene og spaltistene er:

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]