Drop Dead Diva

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Drop Dead Diva er en amerikansk tv-serie som er sendt på Lifetime siden 12. juli 2009. Serien er juridisk komedie/drama produsert i seks sesonger.

Plot[rediger | rediger kilde]

Serien omhandler en blond aspirerende modell, Debbie (Deb) Dobkins (spilt av Brooke D'Orsay i piloten og i flashbacks), som blir drept i en bilulykke. Når sjelen hennes går inn porten til Himmelen, finner hun ut at hun er erklært en selvsentrert "null ", noe som betyr at hun har ikke har gjort noen gode gjerninger og heller ikke noen dårlige gjerninger på sin tid på jorden av portvakten, Fred. Siden hun misliker det hun hører, presser hun på en returknapp for å returnere til sin tidligere kropp, og håper å komme tilbake til jorden. Deb får sitt ønske, men blir brakt tilbake til livet i kroppen til en nylig avdød, intelligent, overvektig advokat ved navn Jane Bingum.

Opprinnelig forferdet, oppdager Deb underveis betydningen av indre skjønnhet og hun finner muligheten til å sjonglere juridiske saker, med hjelp fra sin tidligere assistent Terri. Hun prøver å bli sammen med hennes fortsatt sørgende kjæreste, Grayson Kent, som nettopp har begynt i Janes advokatfirma. Deb begynner å gjenoppdage fortiden sin mens hun lærer mer om Jane, og hvordan Jane ble behandlet da hun var i live. I tillegg til Fred, som ble degradert til skytsengel og fikk i oppdrag å passe over henne ved advokatfirmaet), er det kun Debs venn Stacy som vet Janes sanne identitet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]