Diskusjon:William Bruce

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Underprosjektets logo Artikkelen William Bruce er del av underprosjektet Antarktis, som søker å øke antall artikler relatert til Antarktis og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
Start Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå start på kvalitetsskalaen. (Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Høy Denne artikkelen er av høy prioritet innen sitt emne.

Ønskeliste: Forskning i Antarktis · Antarktis' geografi

> kategori skotter etter unionen -> briter

Er skottene enig i den kategoriseringen? Bodvar 22. jul 2004 kl.16:51 (UTC)

mest sannsynlig ikke, men det er en mye enklere måte å dele opp kategorier på, akkurat som tyskere er en samlekategori med østerrikere og tyskere og mange fler. Greit å kjøre en konsekvent politikk på det. Eksempelvis er også engelskmenn etter unionen omtalt som briter også. Profoss 22. jul 2004 kl.17:37 (UTC)

Men du taper informasjon på den måten. Hvis jeg skal holde tale i min venn Angus' femtiårslag, så vil jeg gjerne ramse opp så mange berømte skotter som mulig. Da slår jeg opp på Skottland og skotter og venter å finne både WS Bruce og Sean Connery. Isteden står de under Kategori:briter uten noe som skiller dem fra engelskmenn og walisere. Greit at de også er briter, men da burde skotter og engelskmenn etter unionen vært underkategorier under briter, eller så bør disse folka rett og slett stå i flere kategorier. Kategorisystemet er jo uansett ikke rent hierarkisk.

Hva med irer og amerikanere født før løsrivelsen(e)? Hvordan kategorisere George Washington og James Connolly?

Ser forøvrig at Adolf Hitler er oppført som _både_ tysker og østerriker. Det gir da mening? --193.69.113.22 22. jul 2004 kl.18:26 (UTC)