Diskusjon:Stuart Holden

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Stuart Holden er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.


Tilbakestilling av artikkel[rediger kilde]

Hva er bakgrunnen for denne tilbakestillingen? [[1]] --- Thor erik (Snakk til meg! jeg er ikke asosial|bidrag) 22. jun 2010 kl. 09:23 (CEST)

Tilbakestillingen er delvis at dette er totalt uforstålig. Hva i alle dager er WCG 2002? Hva er CPL Summer 2003? Er dette gode resultater innen Counterstrike? Hvorfor i så fall? Det er snakk om lag som kom på 2. plass i en kvalifisering og på 8. plass i et eller annet. Det sier ingen ting for folk som ikke kjenner terminilogien. Jeg mener vi skal stille strenge krav til hvilke CS-ting vi tar inn i artikler, og dette holder ikke slik det står nå. Da må det eventuelt forklares hvorfor dette skulle være relevant for en fotballspiller. Slik det står nå er det hverken klart i innhold eller relevans. Jeg mener bestemt at dette bør fjernes fra denne artikkelen! 3s 22. jun 2010 kl. 10:58 (CEST)
Jeg ville anse det som en verdig del av en profilert persjons tidligere bragder/liv, tanken er også det faktum at han har spillt Counter strike, noe som er sjeldent at en fotballspiller gjør, spesielt på proffesjonellt nivå(både i CS og fotball/am fotball), Jeg kan finne fram referanser på CPL og WCG samt sette meg ned å skrive de artiklene etter jobb i dag. Jeg ville også tro at om det er godtatt på den engelske profil siden samt de fleste andre språkene, hvorfor skulle det ikke være bra nok for den norske wikien? Sammtidig tar jeg meg tid til å spørre hvorfor du ikke har utrykkt dette tiligere men bare fjernet helt uten forklaring på hvorfor, samt uten konsensus. --- Thor erik (Snakk til meg! jeg er ikke asosial|bidrag) 22. jun 2010 kl. 11:12 (CEST)
Jeg har gitt forklaring tidligere. «18. jun 2010 kl. 23:10 3s (Diskusjon | bidrag | blokker) (2 740 bytes) (→Meritter: CS-meritter er ikke relevant. Og i alle fall ikke i maskinoversatt utgave!)». Hva som skjer på andre wikier enn denne har ingen styring på hva vi gjør. Jeg mener dette ikke hører hjemme i denne artikkelen. Jeg ser det heller ikke fra referansene som ligger med at dette er noe som er noe å skrive om. Det er ikke snakk om seire i mesterskap, men om lagplasseringer som ikke er i toppen; i kvalifisering og i noe annet. 3s 22. jun 2010 kl. 11:32 (CEST)
jeg satt og oversatte den artikkel biten fra engelsk for hånd så det er langt fra maskinoversatt, etter dette har du fjernet endringen selv om jeg også la til referanser. Jeg kan legge til flere straks jeg kommer hjem fra jobb, da skal jeg se om jeg kan få lagt ut sidene for WCG og CPL. Selv om det ser ut som en ubetydelighet for en utenforstående betyr det ikke at den er en ubetydelighet, Holden har blitt nevnt flere ganger i media(spesifikt spill, men det gjør det ikke noe mindre uansett). Jeg mener det faktisk hører hjemme i denne artikkelen siden det faktisk handler om et aspekt av han tiligere liv og faktisk er noe nevneverdig. --- Thor erik (Snakk til meg! jeg er ikke asosial|bidrag) 22. jun 2010 kl. 11:44 (CEST)
Hvis det hadde vært snakk om å lage en artikkel om Stuart Holden kun på bakgrunn av CS-prestasjonene ville jeg nok vært enig i at det som er oppgitt ikke er nok til relevans i seg selv. Men dette er snakk om utfyllende opplysninger om en person som er artikkel-relevant av helt andre årsaker. Dette er langt fra uvanlig i biografi-artiklene våre, og bidrar til et mere fullstendig bilde av personen som omtales. Jeg synes dette bør beholdes, spesielt ettersom Holden såvidt jeg kan se deltok på et profesjonelt nivå. Når det er sagt er jeg også enig med 3s at dette var nokså uforståelig for folk uten særlig peiling på WCG og CPL etc, noe som ikke er omtalt i noen artikler på nowiki (unntatt littegrann i artikkelen om E-sport). WCG er stort, så en artikkel om dette ville være meget ønskelig, og hvis jeg forstår Thor erik rett har han tenkt å fikse dette. Mvh Geanixx 22. jun 2010 kl. 12:09 (CEST)
Men denne fyren har jo ikke en gang vært med i dette WCG. Laget hans kom på andre plass i kvalifiseringen. Slik jeg leser dette er dette ikke kvalifisert for turneringen. Hadde de vært det, hadde turneringsresultatet blitt nevnt, ikke kvalifiseringsresultatet.I den andre turneringen som blir nevnt, kom laget på en åttende plass.. Referansene for dette sier også at dette var noe som kom i bakgrunnen da han begynte på universitetet. Fyren er nå 24 år, og dette skjedde for sju og åtte år siden, altså da han var 16 og 17 år. Det er altså ikke snakk om noen langvarig "karriere", men om en unggutt som var god i et dataspill en periode, før han valgte å gjøre noe annet. Det fremkommer ikke av artiklene at han var profesjonell, men at han spilte for et lag som har hatt mange "stjerner", noe som ikke på noen som helst måte er det samme. 3s 22. jun 2010 kl. 12:54 (CEST)
Han deltok i WCG("I løpet av hans tid med laget hjalp han dem til en andre plass i WCG 2002"), det å delta i WCG og CPL må du være på et visst nivå, selv i kvalifiseringen. Det å komme til en andreplass i kvalik i en liga hvor du spiller mot verdens beste er i seg selv en veldig god prestasjon, man hadde nevnt det samme om det hadde vert snakk om Bill Gates hadde deltatt i kvalifiseringen til 100M sprint for OL(om det fantes) og kom på en andre plass. --- Thor erik (Snakk til meg! jeg er ikke asosial|bidrag) 22. jun 2010 kl. 14:18 (CEST)
Skal man sitere bør man sitere skikkelig. Det står: «andre plass i WCG 2002 kvalifiseringen». 3s 22. jun 2010 kl. 15:00 (CEST)
Beklager så meget men skulle ha lest over en gang til, jeg var halvveis optatt med noe annet så litt dårlig tenkt igjennom og lest. Tilbake til saken, så har jeg nå opprettet side for WCG samt lenket til den for at utenforstående kansje kan få et inblikk i hva det innebærer. Tenker jeg jobber meg igjennom CPL artikkelen i morgen --- Thor erik (Snakk til meg! jeg er ikke asosial|bidrag) 22. jun 2010 kl. 22:26 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Stuart Holden. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. jul. 2017 kl. 05:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Stuart Holden. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 07:26 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Stuart Holden. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. mar. 2023 kl. 21:09 (CET)[svar]