Diskusjon:Sørishavet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Underprosjektets logo Artikkelen Sørishavet er del av underprosjektet Antarktis, som søker å øke antall artikler relatert til Antarktis og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
Start Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå start på kvalitetsskalaen. (Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Ønskeliste: Forskning i Antarktis · Antarktis' geografi

Kan noen svare på hvorfor det heter Sørishavet og ikke Sørhavet på norsk, når det heter Southern Ocean på engelsk?

Kan like godt snu spørsmålet. Ingen grunn til at norske navn skal følge engelske.
Ikke glem å signere innleggene. Vedr. nevnte navn så er dette i tråd med Språkrådets liste. --Frodese 12. feb 2008 kl. 15:53 (CET)

Geografiske koordinater lagt til[rediger kilde]

Har lagt til geografiske koordinater, om mulig så bør en artikkel som kan ha koordinater ha det. Her er det imidlertid et hav som går rundt et landområde, ikke lett å sette noe bestemt koordinat, så det må ansees kun som et startpunkt for å gå over i nettsider for kart. mvh - Ulf Larsen 3. jun 2011 kl. 22:27 (CEST)