Diskusjon:Pedagogiske spill

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Pedagogiske spill er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.


Denne artikkelen ble nominert for sletting den 8. mars 2010, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Artikkel overført fra Wikibøker[rediger kilde]

Wikipediaartikkel som er noe bearbeidet og overført herfra. Studenter på studiet IKT for lærere ved Høgskolen i Østfold har skrevet artikkelen. --Rolfkb30 8. mar 2010 kl. 13:19 (CET)

Opprydning[rediger kilde]

Som nevnt under slettediskusjonen er det flere feil jeg mener må utbedres. Den ligner litt for mye på en lenkesamling. Det er vel mye bedre å nevne hva som skal til for at det er et bra pedagogisk spill fremfor å liste opp noen eksempler. Det er også en del utsagn som jeg mener burde ha referanse, samt at den benytter en del unnvikende uttrykk. Jeg vil merke disse i artikkelen. Vil også bare si at jeg mener dette som konstruktiv kritikk for å gjøre artikkelen så bra som mulig. Om noen skulle være uenige så er det selvfølgelig bare å argumenter imot. Christoffer 9. mar 2010 kl. 10:51 (CET)

Forbedringspotensiele mangler ikke. Det må også ryddes i iw-lenkene. Hvilket omfang skal artikkelen sikte på? Dreier det seg om kun dataspill (og ikke brettspill og slikt), bør en: og de: (og pt:?) fjernes fra iw-lenkene – og artikkelen trolig flyttes til en annen tittel. Dreier det seg om pedagogiske spill mer generelt, bør fr: og it: fjernes – og artikkelen merkes {{snever}}. — the Sidhekin (d) 9. mar 2010 kl. 11:01 (CET)
Fint at Babaroga har fått merket artikkelen i forhold til forbedringspotensiale. Slik artikkelen står sier den nå at brettspill, kortspill og videospill omfattes, men den handler kun om dataspill. Hvis den ikke flyttes og begrenses, bør den klart merkes {{snever}}. Men, det beste hadde vel vært å beholde en fellesartikkel Pedagogiske spill og heller ønske oss en utvidelse av den med andre typer spill? Eller bør denne artikkelen kortes ned til en generell stubb, og dataspilldelen flyttes ut i en egen artikkel? Bruken/plassering av eksterne lenker virket umiddelbart litt rotete på meg, men den er kanskje praktisk? Jeg vet ikke om hovedbidragsyter eller andre har planer om videre større endringer med det første? mvh Ooo86 10. mar 2010 kl. 13:01 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pedagogiske spill. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. mai 2018 kl. 19:54 (CEST)[svar]