Diskusjon:Oslo

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Utmerket artikkel Oslo er en utmerket artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.
Wikipedia Oslo har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 35, 2014.

Arkiver
Arkiv 1

Tråder eldre enn 90 dager kan bli automatisk arkivert av Zorrobot.

Iran[rediger kilde]

Nouri9a har foretatt flere endringer av Iran til Iran inkludert Kurdistan Fylke. Det foreligger ingen begrunnelse i kildene SSB. Iom. at Kurdistan fylke er en del av Iran er det så langt jeg kan se ingen grunn til at dette skal behandles spesielt. BFG (diskusjon) 13. sep. 2018 kl. 07:58 (CEST)

Areal[rediger kilde]

Arealene som er oppgitt i faktaboksen her er feil. Ifølge Kartverkets arealstatistikk (se PDF for mer nøyaktige tall) er hele Oslo kommune på 480,76 km² hvorav 454,10 km² er fastland og øyer og 26,66 km² er hav. Tallene på engelsk Wikipedia tilsvarer de jeg fant hos kartverket, men med 0,02 km² mer hav og tilsvarende mindre land. De siterer også 2014-utgaven av samme statistikk som kilde. Noen har sannsynligvis tatt utgangspunktet i tallet 454, misforstått hva det representerte, og lagt til 27 i stedet for å trekke fra. Jeg fant dessverre ikke ut hvordan man endrer faktaboksen, men regner med at noen andre kan fikse. DES (diskusjon) 10. okt. 2018 kl. 01:01 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Oslo. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. apr. 2019 kl. 21:25 (CEST)