Diskusjon:Oldtidens Egypt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Oldtidens Egypt er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Underprosjektets logo
Egypts flagg
Artikkelen Oldtidens Egypt er del av underprosjektet Afrika, som søker å øke antall artikler relatert til Afrika og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres. Denne siden inngår i arbeidet med Egypt.
A Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på A-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Flott artikkel, men jeg savner at det settes flere avsnitt. Særlig "Det nye rike" virker lang og uestisk. --Finn Bjørklid 2. aug 2005 kl.09:09 (UTC)

Lønner seg å tenke litt mer over hvordan man gjør med bilder og rammer i en artikkel som denne ; ) SommerSang 16. okt 2006 kl. 16:22 (UTC)

Design og layout er vel og bra. Hva med kildereferanser? Her er det jo ingenting av det! --olekrisa 8. januar 2007

UA-vedlikehold[rediger kilde]

Denne artikkelen har som nevnt ovenfor ingen referanser i løpende tekst. Dette er noe jeg anser som et vesentlig krav for anbefalte artikler. Noen som vil motsette seg Mal:MalUA-vedlikehold? --Petter Per (diskusjon) 22. mar 2012 kl. 15:43 (CET)

Artikkelen er i prosess med vedlikehold og utvidelse, og hvor referanser og litteraturliste påføres. --Finn Bjørklid (diskusjon) 8. feb. 2014 kl. 20:57 (CET)[svar]
Merket med UA-vedlikehold i over to uker, ingen utbedringer foretatt. UA/AA-status fjernet. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Asav (diskusjon · bidrag) 18. des. 2015 kl. 20:29 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]
@Asav:. Artikkelmerket ble påført i mars 2012; i forhold til denne versjonen, som helt riktig var kildeløs. Artikkelen gjennomgikk en serie større redigeringer av Finn Bjørklid i februar-april 2014, slik at artikkelen nå har 204 inline-referanser. Her ser det ut til at problemet var at artikkelmerket ikke ble tatt vekk når artikkelen ble utbedret. Jeg foreslår derfor at denne forblir en AA. OK? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 19. des. 2015 kl. 12:37 (CET)[svar]
Jeg brukte flere uker på denne artikkelen, husker jeg, men tok altså ikke vekk et skjult artikkelmerke. --Finn Bjørklid (diskusjon) 19. des. 2015 kl. 13:31 (CET)[svar]
Da er merkingen tilbakestilt. Asav (diskusjon) 19. des. 2015 kl. 17:06 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Oldtidens Egypt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jul. 2017 kl. 20:53 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Oldtidens Egypt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. sep. 2021 kl. 17:16 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Oldtidens Egypt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. feb. 2024 kl. 20:40 (CET)[svar]