Wikipedia:Underprosjekter/Afrika

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Underprosjektets logo

Dette er et prosjekt for utvikling og vedlikehold av Afrika-relaterte artikler på Wikipedia. Prosjektet søker å øke antall artikler relatert til Afrika, og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig.

Deltakere[rediger kilde]

Oppslagstavle[rediger kilde]

31. oktober 2011
Det er satt i gang en dugnad for å bedre dekningen av de undernasjonale enhetene (delstater, provinser, regioner etc) i Afrika. Profoss (diskusjon) 31. okt 2011 kl. 03:06 (CEST)
12. oktober 2011
Prosjektet er nå gjort om fra et underprosjekt for Tanzania til et mer generelt underprosjekt for Afrika, da dette trolig vil ha større interesse blant Wikipedias bidragsytere. Omforming av prosjektsida er i gang, men vil ta litt tid. Jon Harald Søby 12. okt 2011 kl. 05:22 (CEST)
8. februar 2011
Prosjektet nå starta. Jeg har jobba med Tanzania-relaterte artikler i en tid nå, og synes det er kjekt med et prosjekt for å kunne systematisere arbeidet litt, spesielt om andre har lyst til å bli med i arbeidet. Jon Harald Søby 8. feb 2011 kl. 10:27 (CET)

Land og territorier[rediger kilde]

Land[rediger kilde]

Territorier[rediger kilde]

Fokusland[rediger kilde]


Fokusområder[rediger kilde]

 

Fylker i Afrika

Lagt inn av: Profoss (diskusjon) 30. okt 2011 kl. 21:37 (CET)

Denne dugnaden går ut på å forbedre dekningen av undernasjonale enheter (delstater, distrikter, departementer, etc) i Afrika.

Wikipedia:Underprosjekter/Afrika/Språk

Diskusjonssidemal[rediger kilde]

Bruk

Alle Afrika-artiklene vil etterhvert være merket med denne malen på diskusjonssidene, men dette er ikke et viktig mål foreløpig. For å bruke den kan du bare skrive malnavnet øverst i artikkelen, slik: {{Underprosjekt Afrika|''land''}}. Du kan også merke en artikkel med kvalitetsmerke og viktighetsmerke.