Diskusjon:Naruto

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Speech balloon.svg Naruto er del av underprosjektet tegneserier, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av temaer om og relatert til tegneserier. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
B Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på B-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.

Spleising[rediger kilde]

Burde ikke denne artikkelen enten spleises med denne eller at den andre burde bli fjernet? Artikkelen i den andre har ingenting med Naruto the Movie å gjøre. --Kristoffer A Gilje 6. des 2006 kl. 14:45 (CET)

Oppsplitting av teksten fra artikkel Naruto[rediger kilde]

Jeg registrerer at teksten på denne siden splittes opp og limes inn på egne sider. Dette kan være greit hvis formålet er å utvide artikkelen og tilføre mer opplysninger. Jeg gjorde (uten noe kjennskap til Naruto) et forsøk på å organisere Kage slik at det var verd å ta vare på, men etter å ha sett at siden Naruto har akkurat de samme opplysningene, vil jeg merke undersidene og omdirigeringssidene for sletting.

Dette gjelder artikkelen Kage, og omdirigeringspekerne for Hokage, Kazekage, Mizukage, Tsuchikage og Raikage.

TorSch 1. feb 2009 kl. 20:05 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Naruto. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jul. 2017 kl. 16:50 (CEST)