Diskusjon:Motörhead

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Motörhead er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Mono live 20050502.jpg Artikkelen Motörhead er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
God artikkel AA Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Rockeartikler på AA-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.
Wikipedia Motörhead har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 47, 2007.

Heavy metal band?[rediger kilde]

Hvorfor står Motörhead oppført som heavy metal band? Lemmy sa selv at de spillte rock n' roll. Dette er også benevnelsen Engelsk wiki bruker. Mvh Brukernavn2.

Vi migrerer nå infoboksene over til å hente innholdet fra Wikidata, så nå er genren RnR. Migrasjonen er ikke helt perfekt ennå, men det meste er på plass. Asav (diskusjon) 12. jan. 2018 kl. 18:46 (CET)

Dugnad[rediger kilde]

Som noen sikkert har fått med seg (men ikke gidder gjøre noe med) så er dette HMP-dugnad i denne og neste uke. Det er veldig få aktive HMP-brukere, spesielt nå i sommerferien (Kissmad er på ferie eller noe), så det hadde vært kjekt om folk valgte å prioritere denne artikkelen litt i denne perioden. Spesielt biografien er svak. Jeg kommer (hvert fall) til å legge til samtlige studioalbum (sannsynligvis også noen live-album) i disse to ukene. GoogleMe 26. jul 2007 kl. 23:16 (CEST)

Hallo der!, vært borte ganske lenge nå og ser at atikkelen har blitt forbedret en god del siden sist. Ser at du har gjort veldig mye selv og jeg har derfor et spørsmål. Er det noe som jeg kan legge til/utvide? slik at vi kan få den nominert en gang kanskje? og hva tror du om Helloween artikkelen kan den også nomineres?. Mvh - Kissmad 13. aug 2007 kl. 22:27 (CEST)
Motörhead-artikkelen kan vel nomineres snart. Det eneste jeg synes er litt dårlig er at det er litt mye "så ga de ut det albumet, han forlot bandet og de dro på turné". Det står liksom ikke så mye info på en måte. Artikkelen starter bra da, men når man kommer til 1990 eller noe skjer det liksom ingenting. Helloween husker jeg ikke helt hvordan var. GoogleMe 14. aug 2007 kl. 09:24 (CEST)
OK, men tenkt på noen nye dugnads forslag i det siste?

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Motörhead. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 05:11 (CEST)