Diskusjon:Legendarisk pokémon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Legendarisk pokémon er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.


Denne artikkelen ble nominert for sletting den 13. juli 2011, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

 Behold Pokémon er verdens nest største spillserie og er også blitt stor i Norge: Serien har blitt oversatt til norsk og alle spillene som er tilgjengelig utenfor Japan har også blitt sluppet i Norge. Nøyaktig hva som betegner en legendarisk pokémon er ikke selvfølgelig og innebærer fakta som er dårlig tilgjengelige for en utenomforstående. Jeg mener temaet er såpass stort og har relevans nok til en encyklopedisk verdi og en plass i wikipedia. (Kan eventuelt flettes inn i Liste over Pokémon) ~U2kheim

Dette er bare argument for hvorfor det bør være en artikkel om pokemon. Jeg har søkt litt på diskusjoner om pokemoners relevans tidligere, og da har det også bare blitt argumentert for relevans for sjølve temaet pokemon. Jeg veit ikke hva som kreves for at noe skal være relevant, om det er som det er på engelsk, og det må ha blitt omtalt, er det nok lite som er relevant. Men det virker ikke som om kjelder er like viktig på norske wikipedia, iallfall ikke i praksis. Hmm... kan godt hende det fins. Jeg orker ikke å leite etter kjelder. Det må vel være omtalt i viktige publikasjoner eller noe.
Men om det er nok at pokemon er relevant, så gir det automatisk relevans til ting som har med pokemon å gjøre kan det hende det er relevant bare fordi pokemons relevans gjør mer informasjon om pokemon relevant eller noe sånt.
Om det skal flettes med noe bør det heller bli fletta med en generell artikkel om ting i pokemonverda eller noe sånt, veit ikke hva. Men trur ikke en slik artikkel fins. Så da må det vel egentlig bare bli denne artikkelen under et nytt navn, og et merke som viser at artikkelen dekker et for smalt område.
Jeg veit egentlig ikke hva jeg skal si. Om noen svarer på noe kanskje det blir lettere å vite hva jeg skal svare på.PeterL 5. apr 2010 kl. 00:18 (CEST)

Ukorrekte eksempler? Hvem bestemmer hva som er korrekt?[rediger kilde]

Nederst i artikkelen står det lista opp noen døme på ukorrektre legendariske pokemoner. Men hvem bestemmer hva som er korrekt? Jeg er ikke samd i at unown ikke er legendarisk. Mens jeg er i tvil om phione er legendarisk, heller mot ikke.PeterL 7. apr 2010 kl. 18:28 (CEST)