Diskusjon:Labour Party

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Underprosjektets logo Artikkelen Labour Party er del av underprosjektet politiske partier, som søker å øke antall artikler om politiske partier, samt å bedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.

Viktige stubber: Det liberale parti (Storbritannia) · Labour Party (Irland) · Partido da Social Democracia Brasileira · Movimiento al Socialismo
Opprydning: Politisk parti

Hvordan legger man inn illustrasjoner, bilder osv? Det hadde vært fint med litt mer illustrasjoner på denne siden, slik man f.eks. har gjort på den tilsvarende engelske siden:

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Labour_Party_(UK) Oddeivind 15. apr 2006 kl. 12:21 (CEST)

Se på Hjelp:Bilder for informasjon om hvordan man bruker bilder, og Wikipedia:Retningslinjer for bildebruk for informasjon om lisensbetingelser. Ikke alle bilder i den engelske artikkelen kan brukes. Cnyborg 15. apr 2006 kl.10:43 (UTC)

Sosialdemokrati[rediger kilde]

Er det egentlig riktig å kalle Labour for et sosialdemokratisk parti, når partiet, som «New Labour», arbeider for sin «Third Way»? V85 8. jul 2008 kl. 13:44 (CEST)

Begrepet sosialdemokrati har vel etterhvert blitt nokså uklart. Opprinnelig blei det brukt av marxister, mens det etter den russiske revolusjonen blei vanlig å skille mellom kommunisme og sosialdemokrati. Ser man på en person som Tony Blair, så vil jeg personlig oppfatte ham som å ligge i skjæringspunktet mellom kristeligdemokrati og sosialliberalisme. Men hva som legges i begrepet sosialdemokrati synes altså å variere over tid. Mange av de som i dag kaller seg sosialdemokrater ligger nok betraktelig lengre til høyre enn de som kalte seg dette for en generasjon siden. Odd Eivind 28. mar 2009 kl. 21:13 (CET)

Skifte navn[rediger kilde]

De fleste partier har et artikkelnavn på eget språk. Det blir rart å kalle artikkelen for arbeiderpartiet istedet for Labour Party. -Jon Torger 21. mai 2007 kl. 15:57 (CEST)

Eller bare Labour, rett og slett? Uansett, hyggelig å se at noen leser artikkelen. Det er den artikkelen jeg har lagt ned mest arbeid i her på wikipedia. Oddeivind 19. jun 2007 kl. 08:38 (CEST)

Den som har flyttet sida har glemt å endre lenker som viser til Arbeiderpartiet (Storbritannia). Dette må man gjøre når man endrer en overskrift. Oddeivind 21. jun 2007 kl. 09:36 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Labour Party. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 05:53 (CEST)