Diskusjon:Japan

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Japan er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den blir ansett som spesielt lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.
TRENGER VEDLIKEHOLD: Japan er en anbefalt artikkel som gjennomgår en revurdering.

Revurdering av artikkel Følgende vesentlige mangler er anført:

  • Kort inngress, på kun ett avsnitt
  • Ufullstendig og utdatert omtale
  • Mangel på gode kilder og referanser
  • Skjev presentasjon av Japan, med intet stoff om samferdsel.

Dersom disse manglene ikke er utbedret, eller påstanden om mangler imøtegått, i løpet av to uker, vil anbefalt-statusen bli fjernet. Revurderingen av artikkelen startet 9. juni 2020.


Husk å varsle eventuelle hovedbidragsytere (se artikkelens historikk) ved å legge inn
{{subst:UA-advarsel|Japan}} ~~~~
på deres brukerdiskusjonssider, samt å opplyse om merkingen på WP:Notiser og på oppslagstavlen, slik at andre blir gjort klar over den.

Wikipedia Japan har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 26, 2005.
Portal:Geografi Japan har vært utvalgt landPortal:Geografi. Artikkelen var utvalgt i november 2006.

Arkiver

Vedlikehold av artikkel[rediger kilde]

Jeg vet ikke hvilken prosess artikkelen gikk i gjennom før den ble utvalgt til AA, men dette her holder ikke mål. Ingressen er mikroskopisk, på ett avsnitt med fire linjer. Store deler av artikkelen er helt uten referanser, og der hvor det er referanser, er de ofte dårlig formatert, og støtter kun trivielle detaljer. Her er heller ingenting om samferdsel, noe som er ganske spesielt med tanke på at dette er Japan. Artikkelen er i det hele ganske skjev og ubalansert, og mangler stoff om det aller viktigste. Det er vanskelig å få land-artikler riktige, og jeg anerkjenner at dette er utakknemlig arbeid. Men vi kan ikke la denne stå som «anbefalt artikkel» når den er i en slik forfatning. --Eisfbnore 14. mai 2020 kl. 00:36 (CEST)[svar]

@AdrianThePirate: Infoboksと導入節を更新して頂きありがとうございます。良質な記事(AA)の基準を従うように、全体のページも取り戻すこと出来ると思いますか。大変な努力になりますが、不可能ではありません。勿論、手伝いますよ。英語版のページに従うのはいいでしょう。よろしくお願いします。Nutez (diskusjon) 16. apr. 2021 kl. 00:31 (CEST)[svar]
@Nutez: がんばてみます。そのウィキペディアの記事は日本プロジェクトの一部です。英語版の記事と日本文化のテキストブックを参考にして、良質な記事(AA)を書きたいでございます。ポータル日本にも働いています。ヌテズさんに信頼していただきたく思います。~Mvh~ AdrianThePirate (DiskusjonProsjekter) 16. apr. 2021 kl. 02:12 (CEST)[svar]
畏まりました。日本に関心を持っている利用者に出会えて嬉しいです。日本プロジェクトとポータルで頑張ってください。是非お手伝いします。Nutez (diskusjon) 16. apr. 2021 kl. 02:32 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Japan. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. feb. 2021 kl. 07:38 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Japan. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. mar. 2021 kl. 00:19 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Japan. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. mai 2021 kl. 07:07 (CEST)[svar]