Diskusjon:Itras By

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i mai 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Itras By. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 05:06 (CEST)[svar]

Oppdateringer[rediger kilde]

Hei, jeg er medforfatter av Itras by. Jeg kan ikke redigere direkte i artikkelen på grunn av Wikipedias retningslinjer (Conflict of interest: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Conflict_of_interest ), men registrerer at den begynner å bli noe datert, og fortsatt kommer høyt på Google-søk. Jeg overlater til Wikipedias utmerkede redaktør-kollektiv å vurdere disse innspillene om kilder og fakta, og sikre en sober ajourføring. På forhånd takk!

Mine innspill til artikkelen, samt aktuelle og levende lenker:

---

Itras By er et norskspråklig rollespill skrevet av Ole Peder Giæver og Martin Bull Gudmundsen, og illustrert av Thore Hansen. Itras by ble gitt ut på Kolofon forlag i 2008, med støtte fra bl.a. Kulturrådet [0]. Spillet er oversatt til engelsk[1], fransk[2], finsk[3] og katalansk[4].

Miljø og metode Spillet finner sted i en surrealistisk by befolket av drømmer, edderkoppmennesker, leiemordere og tertebakere. Estetikken trekker veksler på 1920-tallet. Spillet benytter handlingskort og sjansekort inspirert av Keith Johnstones improvisasjonteater. Metoden har blitt omtalt som nyskapende i rollespillsammenheng.[5].

Mottakelse Spillet fikk en del presseomtale ved den norske utgivelsen i 2008[6],[7], og god mottakelse i den engelskspråklige indie-rollespillbevegelsen[8],[5]. Den engelske oppfølger-antologien Itras By: The Menagerie[9] ble kåret til «årets supplement» i Indie RPG Awards 2017[10].

Referanser [0] https://issuu.com/norsk_kulturrad/docs/kulturr_det__rsmelding_2008 [1] http://www.vagrantworkshop.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=42 [2] http://www.legrog.org/jeux/itras-by/itras-by-1ere-ed-revisee-fr [3] http://www.nordicrpg.fi/julkaisut/itran-kaupunki-2/ [4] http://blog.maqui-ed.com/2017/05/itras-by.html [5] https://itrasby.com/reviews/ [6] https://www.dagbladet.no/kultur/rollespill-er-som-punkrock/66488888 [7] https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/8BXd2/En-by-blir-fodt [8] https://en.wikipedia.org/wiki/Indie_role-playing_game [9] http://www.vagrantworkshop.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=192 [10] http://www.indie-rpg-awards.com/2017/supplement_of_year.shtml

Eksterne lenker

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Itras By. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. nov. 2018 kl. 16:30 (CET)[svar]