Diskusjon:Hitman

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Hitman er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.


Om noen gidder, og har noe lurt å skrive, er det ønskelig om "Generell Spillidé" og "Funksjoner" utvides. Når jeg tenker over det, kan de i og for seg også kombinerers, siden de omhandler det samme. Thwalle 19. feb 2006 kl.12:59 (UTC)

Om dere kan mye om våpen, hadde det også vært artig om alle linkene på "Våpen" førte til opprettede artikler.Thwalle 19. feb 2006 kl.13:00 (UTC)

Oppdeling[rediger kilde]

Dette er en relativt stor artikkel, med en god del informasjon om hvert av spillene. Med mindre noen har noen innvendinger, kommer jeg til å fortsette den linjen jeg har pleid å følge, med én artikkel per spill, og kopiere de forskjellige avdelingene her til egne artikler. Denne artikkelsiden passer bedre til litt informasjon om hvert spill, med lenker til hovedartiklene.Ornilnas 17. mai 2006 kl.15:29 (UTC)

Ja, det er nok like greit. Lykke til med prosjektet. Thwalle 18. mai 2006 kl.18:51 (UTC)
Sånn. Ser dette greit ut? Jeg tok ikke med noe særlig om Hitman: Blood Money i artikkelen, siden det som sto her var fra før spillet kom ut, og jeg er litt lat. Og ja, dessuten har jeg muntlig eksamen om noen dager, det er også en god grunn... Ornilnas 10. jun 2006 kl.14:08 (UTC)