Diskusjon:Guild Wars

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Guild Wars er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.


Her har hele artikkelen forsvunnet. Jeg klarer ikke å tilbakestille. Shauni 3. apr 2006 kl.14:36 (UTC)


Denne artikkelen har store mangler: - det må gis informasjon om Guild Wars: Nightfall og Guild Wars: Eye of the North - det må utdypes om det (relativt) unike "8 skills"-systemet - det må rettes på en del skrivefeil ("Prophesies" er det første som slår meg - Prophecies er riktig) - det må bestemmes om vi skal bruke norske eller engelsk navn - for meg virker de engelske mest riktige, spesielt fordi spillet aldri har blitt utgitt på norsk, kun på engelsk. Det er alt jeg kommer på akkurat nå. Jeg skal jobbe litt med artikkelen, men håper noen andre kan hjelpe til også. - Naqernf

Spillet har aldri vært utgitt på norsk så engelske navn skal brukes, ja. Har selv gått litt over og fjernet noen oversettelser, men jeg har ikke spilt spillet noe særlig selv så jeg har ikke gjort noen større forandringer. Zaarin 12. okt 2007 kl. 01:58 (CEST)